03.03.09
00:09
На 16 съм, 190см, 65 кг!
Все 1… Имам плочки така да се каже..., но когато не съм стегнал корема имам чувството, че имам коремче(доста е надут като че ли) От 1 месец не съм правил коремни де... ама...
Дали съм се заблудил, защото съм супер суетен? :(
Като го стегна си е супер, ама иначе...
03.03.09
08:04
дай снимка да видим кое му е странното,иначе го тренирай 1-2 пъти седмично щото все пак са мускули...
Може да ти се е издул стомаха (всъщност съм 90% сигурен, че е това) вследствие на задържали се газове. Аз преди имах много често проблем с това. Решението при мен беше да спра всякакъв джънк и тестени изделия (включително пълнозърнести). Не мисля, че тренирането е фактор в случая. По-слаб си и когато се храниш повече, особено с трудносмилаеми храни като горните се получава това неприятно издуване. Спри захар, сладкиши и хляб за една седмица и виж какви са резултатите. Ако се оправи е препоръчително и за напред ако не ги спреш, то поне да ги намалиш, защото издутия стомах е не само естетически проблем.
Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 03.03.09 10:54.
И аз мисля, че е това, защото в последно време ям много(ориз,картофи,яйца,извара и т.н.) и се е надул... Хляб ям максимум по 2 филии на ден. Сладки неща по 50г максс