03.03.09
12:28
здрати , имам намерение от април да започвам да чистя . Ще мина на НВД-ВМ . Гледам ниската цена на този “стак” на
Гаспари и понеже чувам че давал много добри резултати, искам да го опитам . лошото е че всичко което чета е за период на качване. Не мога да започна да взимам сега СайзОн понже от 40 дни взимам монохидрат , който ще го взимам още 20 дена и ще го спирам. доколкото знам ми трябва около 30-40 дни почивка от креатин. А ако започна да го взимам в края на април или май , вече ще съм в период на чистене . въпросът ми е .. ще ми даде ли ефект за покачване или дори орелефеяване ако ги взимам тогава . има ли смисъл или само ги хабя иначе прекрасните продукти .
03.03.09
12:54
Няма да ги хабиш, стават както за качване, така и за сваляне. Монохидратът по-принцип не става за сваляне, защото се задържа вода. От СайзОн-а такъв проблем няма, а със СуперПъмп-а и силата няма да ти падне, което обикновено става при чистене.
03.03.09
13:07
казано от Martin Tomov на 03.03.09, 12:54:
Няма да ги хабиш, стават както за качване, така и за сваляне. Монохидратът по-принцип не става за сваляне, защото се задържа вода. От СайзОн-а такъв проблем няма, а със СуперПъмп-а и силата няма да ти падне, което обикновено става при чистене.
Абе да ти кажа и Size on-a си задържа вода..не е баш както казваш.
03.03.09
15:25
казано от Aleksandar Marinov на 03.03.09, 13:07:
Доколкото видях мислиш да го пиеш и докато чистиш... Аз тепърва го почвам де, ти по-добре знаеш дали задържа вода...
03.03.09
15:36
казано от Martin Tomov на 03.03.09, 15:25:
казано от Aleksandar Marinov на 03.03.09, 13:07:
Доколкото видях мислиш да го пиеш и докато чистиш... Аз тепърва го почвам де, ти по-добре знаеш дали задържа вода...
Задържа наистина, и в лога ми не съм се уточнил правилно.мисля след като свърша с мито-то тогава да го почна,точно защото задържа вода.прав си- моя грешка че не съм уточнил :)
мен проблемът със задържането на вода не ме притеснява толкова , нито загубата на сила .. така или иначе като го спра водата ще се изхвърли веднага . притеснява ме това че може би комбинацията е по подходяща в етапо на качване , а в период на чистене само я хабя . просто ме изкушава цената на стака в момента ... предполагам следващото намаление ще е чак за коледа ,а не ми се чака дотогава .. по принцип както всичко в живота имам слабост към промоциите изатова винаги се ориентирам към тях .. както се казва подобни маркетингови стратегии на мен ми влияят на 100%
03.03.09
20:17
Ми и да го вземеш стака сега, есента ще си е в срока на годност :)
искам да попитам sizeon-a има ли някакви стрнични ефекти , в различни форуми прочетох че при някой хора причинява диария и главоболия , някой имал ли е подобни оплаквания
03.03.09
22:11
казано от Cro Cop на 03.03.09, 21:19:
искам да попитам sizeon-a има ли някакви стрнични ефекти , в различни форуми прочетох че при някой хора причинява диария и главоболия , някой имал ли е подобни оплаквания
диярийка малко от суперпъмп-а може да има.не от сайз он-а. :)
Боза+Бира+Баскетбол БББ и диарията ти е в кърпа вързана :) Сега сериозно. Аз съм приемал SuperPump250 и от него не съм имал никакви стр. ефекти. Просто дай време на организма, 2-3 дена за да свикне. Имам пр. започни с по-малка доза. И на самият “препарат” пише че спомага за изгаряне на мазнини. След приема му аз останових точно това. Някоя и друга вена се показа, ММ нараства доста добре а за тренировката да не говориме. Започваш да ходиш из залата все едно имаш таралежи под мишниците Ха-ха сериозно много напомпване дава този продукт. SuperPump250+Matrix 5+Purple Wraath това направих преди 1-2 месеца и съм повече от доволен
Съставката, която причинява диария май е Магнезии, но всеки е различен така че при един може да има проблеми при друг не. А що се отнася до подпухването, от Сайз он-а може да и да се причини понеже в него има монохидрат.
02.04.09
19:38
iskam da popitam kakva razlikata,mezdu nirixa i superpump250 koi produkt ot dvata ne zadrza voda i dvata imat creatine razli4ni formi?
02.04.09
19:51
Кирилица!
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 03.04.09 17:06.
казано от radi_atina на 02.04.09, 19:38:
iskam da popitam kakva razlikata,mezdu nirixa i superpump250 koi produkt ot dvata ne zadrza voda i dvata imat creatine razli4ni formi?
И двата съм ги пил и не останових да задържат вода. Има монохидрат но той е в малки количества. Друг е въпроса че от Nitrix-a не усетих почти нищо. Това естествено не трябва да ти е критерий. Виж докато вземах SuperPump-a нещата стояха съвсем по друг начин. Вторият продукт СПОРЕД МЕН е в пъти по добър.
п.п. Абе пичoве от Novedex-a нормално ли е почти цял ден да съм с надървен меч. Малко неудобно е в работата :)))))
Мнението беше редактирано от shiko на 09.04.09 14:23.
09.04.09
12:46
То SuperPump-a е аналогичен по-скоро на NO Xplode, не на Nitrix…
09.04.09
17:02
казано от shiko на 09.04.09, 12:26:
казано от radi_atina на 02.04.09, 19:38:
И двата съм ги пил и не останових да задържат вода. Има монохидрат но той е в малки количества. Друг е въпроса че от Nitrix-a не усетих почти нищо. Това естествено не трябва да ти е критерий. Виж докато вземах SuperPump-a нещата стояха съвсем по друг начин. Вторият продукт СПОРЕД МЕН е в пъти по добър.
п.п. Абе пичoве от Novedex-a нормално ли е почти цял ден да съм с надървен меч. Малко неудобно е в работата :)))))
По колко хапчета взимаш и на колко си години? От него има опастност да ти падне либидото, иначе има подобрения от към сексулана страна и то много!
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 09.04.09 17:02.
Либидо: (на латински: libido, желание) означава сексуално влечение.
Е как хем възбуден хем да нямам сексуално влечение? Това не го разбирам.
Ами взех си Triple Anabolic Stack на Gaspari. Не съм правил стероидни цикли. На 29 год съм. Мислех да го пазя за след нещо по сериозно или да го продам но след като вече ми отвориха кутийката ще трябва да си го изпия аз. Взимам по 2 преди лягане
Мнението беше редактирано от shiko на 10.04.09 07:07.
10.04.09
12:09
Комбинирай го с SizeOn и SP250 за макс резултати
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 10.04.09, 12:09:
Комбинирай го с SizeOn и SP250 за макс резултати
10.04.2009, 07:59 ........ Ами взех си Triple Anabolic Stack на Gaspari. Не съм правил......... !
Мнението беше редактирано от shiko на 10.04.09 12:30.
Попринцип аз лично нищо лошо не виждам, най-малкото мисля, че тези продукти ще ти помогнат да не загубиш сила и маса което в период на чистене е неизбежно, такаче дори само от тази гледна точка мисля, че са си напълно подходящи. Нооо все пак всичко зависи от целите :) Аз лично мисля да правя и аз цикъл с Triple Anabolic Stack но есента в комбинация със Fyre за да не допусна да се отпусна като миналата и началото на тази година...
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 09.04.09, 17:02:
От него има опастност да ти падне либидото, иначе има подобрения от към сексулана страна и то много!
:ohh: тва как да го разбирам
щото не мога
10.04.09
13:26
Ами пробвай продукта и ще видиш как да го разбереш. Казах да внимавате с него понеже при някои потребители /особено при тези, които взимат над 2 хапчета на вечер/ пада либидото, когато се прекали с продукта.
10.04.09
13:28
казано от shiko на 10.04.09, 05:59:
Либидо: (на латински: libido, желание) означава сексуално влечение.
Е как хем възбуден хем да нямам сексуално влечение? Това не го разбирам.
Ами взех си Triple Anabolic Stack на Gaspari. Не съм правил стероидни цикли. На 29 год съм. Мислех да го пазя за след нещо по сериозно или да го продам но след като вече ми отвориха кутийката ще трябва да си го изпия аз. Взимам по 2 преди лягане0.04.2009, 07:59 ........ Ами взех си Triple Anabolic Stack на Gaspari. Не съм правил......... !
От горе написаното съдя, че взимаш само Novedex понеже само неговата кутийка са ти отворили, не споменаваш за SizeOn и SP250. Разбрах, че ще взимаш само Novedex XT, а другите 2 продукта ще ги продадеш евентуално.
10.04.09
13:54
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 10.04.09, 13:26:
Ами пробвай продукта и ще видиш как да го разбереш. Казах да внимавате с него понеже при някои потребители /особено при тези, които взимат над 2 хапчета на вечер/ пада либидото, когато се прекали с продукта.
хубаво пада либидото ама как едновременно с това има подобрения в сексуалната страна.. да не би по цял ден да си надървен ама да не ти се занимава??? :lol:
10.04.09
14:01
Има, когато не падне либидото, когато си в препоръчваната доза, макар, че при някои потребители пада и от по 2 хапчета. При него явно няма проблем.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 10.04.09 14:02.