Води ли се допинг

04.03.09
16:15

Здравеите.Знам 4е този форум не е за забранени суплементи затова искам да попитам Ацефеинът води ли сезабранен суплемент.И ако не с какво помага в спорта,за6тото  на преди ма4 го взимат някои от отбора по футбол и искам да знам какво представлява.Ако е за gohard.org се извинявам предварително

ER

04.03.09
16:32

http://www.framar.bg/framar-pdf/01004815.pdf

04.03.09
17:08

Че не е допинг не е, но пък защо по*дяволите го пият :Д

04.03.09
17:28

Това го пих наскоро като бях болен и кашлях като прасе. :)
И аз не мога да си обясня защо им е да го пият...
По принцип в листовката пише, че не трябва да се приема повече от 2-3 последователни дни, защото предизвиквал зависимост и намалявал реакциите на организма. Даже можел да доведе до халюцинации...
Едва ли точно това целят с приема му, но е най-добре да спрат.

04.03.09
17:53

Като загрява6то ,но немога да си обясня кое то4но загрява и как .. това не е някои гел за нанасяне.комбинират го с не6та кото неса за тук, но мен ме интересува това за Ацефеина :)

04.03.09
19:08

ацефеина е доста добро болкоуспокояващо, но защо го ползват .... нямам идея
сигурен ли си, че е ацефеин, а не нещо друго?

04.03.09
19:14

казано от FRANKO1 на 04.03.09, 19:08:

ацефеина е доста добро болкоуспокояващо, но защо го ползват .... нямам идея
сигурен ли си, че е ацефеин, а не нещо друго?

Ацефеина се използва в силовия трибой, ръгби и други тежки спортове, защото е болкоуспокояващо.

05.03.09
11:46

Ахам да Ацефеин е.Благодаря за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1