04.03.09
19:58
Удачно ли е към 3-ад массфх да се прибавят :монохидрат и бета-аланин ,като за в ПЦТ-то си има креатинова матрица Адванцет ПЦТ и ЛЕАН фх.Ще има ли по голям ефект от тези 2 креатина в добавка освен тоновете протеин гейнер бцца глутамин таурине аргинин ,гаинер и ензими (протеин дигест и супер ензимс)Само това ми е въпроса .СИлата почва да се дига да добавя ли нещо и за ставите Глиукозамин ? Най-интересно ми е за креатина и бета аланина
3-ад е сравнително слаб прохормон, не ти трябва глюкозамин освен ако наистина не те болят ставите.
За пцт според мен няма проблем с всичките добавки които си избрал. Само гейнера бих махнал.
Мнението беше редактирано от HeartCore на 04.03.09 22:17.
05.03.09
08:31
Креатина го запази за ПСТ и бета-аланина, от 3-ад и Массфх ще получиш достатъчно сила и енергия.
Ламтя за още за ПЦТ-то има БСН целлмасс .А още малко сила не би навредила.Аз още не съм го купил моно-то може да отделя за ЦЕЕ или друг креатинов .Интересно ми е дали ще подобри общата картинка или ше я влоши.Иначе изригнах бях в застой на 95 за седмица и малко 2 кг .В пцт-то смятам освен леан фх и адванцед да има и некое фат бърнерче а въглехидратите ще ги въртя 3 дена НВД 1 ден ВВД да поизчистя натрупаното .