05.03.09
14:14
Значи на 21 съм имам стаж в залата 6-7 години бях стигнал доста добро ниво около 85-86кг на височина 174(почти изчистен) от лек на 140кг правех 8 повторения. Но преди около година прекъснах и то не само с тренировките но и с всякакви режими, през тази година мн работех и нямах време да се занимавам имало е случаи и да ям 1 път в деня, а резултата-в момента сам 75 кг. и с повече мазнини... Преди около 2-3 седмици осазнах колко сам зле и се нахасах много да тренирам и да си варна изгубеното. Ето и примерния хранителен режим към които се придържам:
7:00-70г. геинър
9:00- 5-6 варени яица(понякога цели понякога с половината жълтъци според настроението :д) с някаква зелена салата
12:00-около 150гр. овесени ядки с прясно мляко
14:30-някакво месо 200-300гр. с картофи или ориз
до кам 16:00 спя след което веднага ям нещо или овесени ядки или яица
кам 18:00 тренирам като преди и след тренировка пия по 70гр. геинър
21:00-някакво месо с зелена салата и кофичка кисело мляко обезмаслено
понякога и преди лягане кам 00:00 ям нещо че са кат тренирам съм непрекъснато гладен :Д
Общо взето тренирам почти всеки ден като в фитнесам сам 4-5 дни в седмицата а през останалите тичам. Плановете са ми да карам така около 2 месеца след което да вмъкна преди тренитовка 5г.глутамин+амино и след 5г.глутамин +амино+20г. креатин(тази комбинация ми деистваше страхотно преди 2 год.)
С този режим с всяка следваща тренировка се чувствам все по добре но се надявам да получа и някои друг компетентен съвет :)
05.03.09
15:16
Храната е малко.Повече белтъчини и въглехидрати.
казано от 666_Deni_666 на 05.03.09, 15:16:
мерси за мнението но си мисля че това количество ми е оптималното все пак не ползвам стероиди...
05.03.09
20:13
казано от mario g на 05.03.09, 15:51:
казано от 666_Deni_666 на 05.03.09, 15:16:
мерси за мнението но си мисля че това количество ми е оптималното все пак не ползвам стероиди...
Както си решиш,но все пак хвърли едно око на статийте за качване.Просто ще ти кажа,че 2гр белтъчини е минимум,но ако искаш да си сигурен във възстановяването приемай до 3гр.Освен ако незнаеш с точност колко можеш да усвоиш не рискувай да приемаш по-малко.Въглехидратите 4-6 гр са достатъчни.
Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 05.03.09 20:14.
Да съгласен сам че може и още малко :)
а за да не пускам друга тема даите си смението за свинското месо, по точно пържоли от свински врат на скара според мен при печене по голямата част от мазнините исчезват а дали съм прав?
07.03.09
08:31
Дали изчева незнам,но днешното свинско месо не е толкова мазно.Ако си забелязал е доста бледо,а трябва да наподобява телешкото н цвят.Но дори и да е мазно за основен период става.
здр. на всички пиша ви пак след около 3-4 седмици от както почнах. Появи се неочакван от мен проблем-качвам прекалено барзо :D значи преди месец бях 75-6кг са съм вече 82. Хранителния режим го спазвах доста стриктно и тренирам доста здраво като качих и мн сила чуствам се доста твърт и силен но вапреки това маи съм подпухнал(снощи се видях с бившата ми приятелка и в момента в които ме хвана за задника ме попита дали сам напалнял :D). Та вапроса ми е какво да правя да продължавам ли така пак кат му доиде времето за чистене да чиста или да намаля малко въглехидратите или пак да вкарам и кардио че тоя месец ходих само 1 ден да тичам... ако реша да наблягам и на кардиото по кое време на деня е наи добре да го правя като се има предвид че целя да качвам? И още един въпрос колко време приблизително да си оставя за чистене понеже до сега не ми се е налагало щото преди кат сам тренирал винаги сам бил горе долу релефен...