ДЪНКИ

Темата е заключена.

04.03.09
15:31

Продавам дънки Lacoste и Calvin Klein за 100 лева чифта.Дънките са купени от USA слагани са по 1 път за има-няма 15 минути тогава разбрах, че са ми малки...ето и линк—- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349110

04.03.09
19:36

Белите дънки отдавна не са на мода, но тъмните са яки. Може ли да ми кажеш размера им на дължина и на човек с какъв ръст и килограми биха стояли добре. А щом така пазаруваш от Интернет може ли дадеш някакви сайтове от които да си избера защото не съм доволен от качеството което се внася в България и по конкретно от това, че на дължина всичко еднакво.

05.03.09
16:27

Дънките не са купувани от интернет а са ми купувани от роднина по поръчка ама номерата не съвпаднаха и така :) а за размера 30x32 и мисля, че на човек до 80 килограми биха му стояли добре..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1