05.03.09
15:13
Значи решил съм да си взема следните продукти.Със 120 капсули от всяко , ще ми стигнат за 1 месец г/д , но такива са ми вазможностите.Искам да попитам как да ги взимам в 4 седмичен цикъл.Едното и другото как да ги приемам в тренировъчен и нетренировъчен ден.Мерси ;-)
05.03.09
15:17
Първо кажи на колко си години и от колко време тренираш? Имаш ли отделно протеин към тях? 4 седмичен е много кратък цикъл, това са натурални продукти и трябва да им се даде повече време на действие. Или си правиш пълне цикъл с МНОГО ПРОТЕИН и много ядене или изобщо не почваш.
Сега ти разгледах профила, 90 набор си, по мое мнение все още си далеч от потенциала ти на развитие, така,че все още ти е много рано за тези добавки! А и с ограничени финанси няма смисъл
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 05.03.09 16:25.
Тест буустърите оказват слаб, ако въобще някакъв, ефект на хората 22+ години, а за 90-ти набор да не говорим, пари на вятъра...
Дай ги тези пари за качествен протеин и мултивитамини.
А пък за тези 250лв можеш доста добра храна да си намериш, от която ефектът е 100% гарантиран
казано от HeartCore на 05.03.09, 16:23:
Тест буустърите оказват слаб, ако въобще някакъв, ефект на хората 22+ години, а за 90-ти набор да не говорим, пари на вятъра...
Дай ги тези пари за качествен протеин и мултивитамини.
А пък за тези 250лв можеш доста добра храна да си намериш, от която ефектът е 100% гарантиран
я пробвай пак ;)
на доста над 22+ съм и тест бустърите си ми оказват много добър ефект :)
05.03.09
19:03
ЯВно е имал предвид обратното, просто е объркал знака :-)