Мускулна треска със закъснение

05.03.09
22:49

Ами не знам, но на мен ми се вижда много странно и за това реших да го споделя. В понеделник съм тренирал гръб и чак сега почвам да усещам мускулна треска..
Нормално ли е това?

05.03.09
23:06

Преди години тренирах карате и една вечер нещо ядосахме треньора. Наказа ни с 60 серии с по 20 клек + ритник. Почивките бяха една нормална и една стоеж полуклек! Ужас? Мислех, че на следващия ден ще имам треска, но не би. На по следващия обаче, родителите ми ме вдигаха от леглото - 1 сидмица се влачих. Обяснението,може би,е свързано със механизми за справяне със стреса... При тежка травма, някои хора не усещат болка, май е свързано с адреналина. Знам ли? И на мен ще ми е интересно да прочета обяснение за тази закъсняла м. треска.

Сега ако се претоваря треската започва до час и дори по скоро след тренировка.

06.03.09
08:29

казано от Петров на 05.03.09, 22:49:

Ами не знам, но на мен ми се вижда много странно и за това реших да го споделя. В понеделник съм тренирал гръб и чак сега почвам да усещам мускулна треска..
Нормално ли е това?

Нормално е, според мен!
Не е със закъснение. Мускулната треска се проявява поне през ден. мисля, не е нужно да обяснявам, защо... ако те интересува - прочети, какво точно представлява тя и ще си обясниш, защо!

06.03.09
08:55

След 24 часа се появява обикновено, и в краен случай се усилва на втория ден. Поне при мен.

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.03.09 08:56.

06.03.09
10:07

при мен нормалната (лека) мускулна треска се появява на втория ден. ако я усетя още на следващия, значи ще е доста силна.

06.03.09
10:41

Скоро и аз имах подобна мускулна треска.
Бях тренирал крака миналият четвъртък, а мускулната треска дойде чак в неделя. През това време не съм правил нищо, освен в събота да пия с приятели.

06.03.09
11:44

Още на следващия ден усещам м.треска, но се случва често на по-следващия да се усили.

06.03.09
11:50

казано от Стоянчо на 06.03.09, 11:44:

Още на следващия ден усещам м.треска, но се случва често на по-следващия да се усили.

Да това и на мен ми се е случвало, но сега останах потресен след като 3-4 дни след тренировката почвам да усещам мускулна треска. И преди ми се случвало ама си мислех, че нещо съм се объркал или си въобразявам... явно не.

“Велин Иванов” - прочел съм много статии за мускулната треска и имам някаква представа какво представлява и точно това е... не можах да си го обясня с това което знам..

“LttS” - при мен ако тренирам и после пия винаги ми се засилва мускулната треска :-P

06.03.09
12:11

И аз се присъединявам към другите - ако не на следващия ден, на по-следващия се появава м. треска при мен. Дори и в момента имам на гърдите, но е лека, не както миналата седмица - гърба ме болеше дори само при допир.. :P

06.03.09
12:45

казано от Петров на 06.03.09, 11:50:

“LttS” - при мен ако тренирам и после пия винаги ми се засилва мускулната треска :-P

Ясно...  :-)

06.03.09
17:51

Еми,случайно да си тренирал гърди вчера,днес?На мен ми се е случвало да имам мусколна треска на гърба от лежанка,обикновено след дълга почивка от фитнес :)

06.03.09
20:10

казано от Ronnie-Coleman на 06.03.09, 17:51:

Еми,случайно да си тренирал гърди вчера,днес?На мен ми се е случвало да имам мусколна треска на гърба от лежанка,обикновено след дълга почивка от фитнес :)

Да бе аз съм тренирал ама... некак си не виждам логика :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1