Режим на консумация наL-Carnitin

23.01.05
15:31

Здравейте имам един въпрос:
Прочетох доста за начина на употреба на L-Carnitin-a но попаднах на много противоречиви мнения и тук в този форум. Интересува ме какъв трабва да е циналът на консумация и почивка? (за дозировките имам представа). Някои твърдят за 2-3 седмици употреба и 1 седмица почивка, други за 2 на 2 седмици и т.н.
Моля да ми кажете кой режим е правилен?
Благодаря предварително!

23.01.05
23:27

Пич, L-Carnitin не е стероид и => не се прави цикъл за употребата му. Просто го взимаш 30-40мин преди кардио. Не знам за начин на прием като този, за който питаш 2-3 седмици взимаш 1 не взимаш... Просто не съм чувал такова нещо. Според мен се бъркаш с някой друг препарат - Clenbuterol може би (не казвам, че се приема по начина, който каза, просто няма логика L-Carnitin-a да се взима така ;) )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1