07.03.09
14:22
значи въпроса ми е следния:
знам че фъстаковките дават енергия.добре ли е да ям по 1-2 преди тренировка или са по-скоро калорични от колкото енергиини?
Какви са тези фастаковки, какво съдържат /освен фъстъци де/? Калорията е мерна единица за енергия!
Мнението беше редактирано от biggggy на 07.03.09 15:48.
07.03.09
15:57
казано от biggggy на 07.03.09, 15:47:
Какви са тези фастаковки, какво съдържат /освен фъстъци де/? Калорията е мерна единица за енергия!
само дето има огромна разлика от калория до калория т.е от бърза до бавна енергия :) от фъстъковките има едни с мед и фруктоза по диабетичните щандове и за мен са по - добри от тия със захар най - добре тях яж
казано от c0m3w1thm3 на 07.03.09, 15:57:
казано от biggggy на 07.03.09, 15:47:
само дето има огромна разлика от калория до калория т.е от бърза до бавна енергия :) от фъстъковките има едни с мед и фруктоза по диабетичните щандове и за мен са по - добри от тия със захар най - добре тях яж
Естествено, но защо да яде бързи въглехидрати точно преди тренировката, а не след нея, а и тогава не му трябват фъстъци? Най добре е да се тренира 2 часа след основно хранене. Така си мисля де.
Мнението беше редактирано от biggggy на 07.03.09 17:28.
да точно за тях говоря.
Естествено, но защо да яде бързи въглехидрати точно преди тренировката, а не след нея, а и тогава не му трябват фъстъци? Най добре е да се тренира 2 часа след основно хранене. Така си мисля де.
проблема е че нямам определен режим на хранене понеже съм студент.ям когато намеря време, а обяда(тоест преди тренировка)почти винаги го пропускам(просто нямам време)и за това се нуждая от някакъв източник на енергия преди тренировка.
Можеш да заместиш обята с протеин, но тук съм бос и е по-добре друг да ти отговори.