Фъстаковки

07.03.09
14:22

значи въпроса ми е следния:
знам че фъстаковките дават енергия.добре ли е да ям по 1-2 преди тренировка или са по-скоро калорични от колкото енергиини?

07.03.09
15:47

Какви са тези фастаковки, какво съдържат /освен фъстъци де/? Калорията е мерна единица за енергия!

Мнението беше редактирано от biggggy на 07.03.09 15:48.

07.03.09
15:57

казано от biggggy на 07.03.09, 15:47:

Какви са тези фастаковки, какво съдържат /освен фъстъци де/? Калорията е мерна единица за енергия!

само дето има огромна разлика от калория до калория т.е от бърза до бавна енергия :) от фъстъковките има едни с мед и фруктоза по диабетичните щандове и за мен са по - добри от тия със захар най - добре тях яж

07.03.09
16:11

казано от c0m3w1thm3 на 07.03.09, 15:57:

казано от biggggy на 07.03.09, 15:47:

само дето има огромна разлика от калория до калория т.е от бърза до бавна енергия :) от фъстъковките има едни с мед и фруктоза по диабетичните щандове и за мен са по - добри от тия със захар най - добре тях яж

Естествено, но защо да яде бързи въглехидрати точно преди тренировката, а не след нея, а и тогава не му трябват фъстъци? Най добре е да се тренира 2 часа след основно хранене. Така си мисля де.

Мнението беше редактирано от biggggy на 07.03.09 17:28.

08.03.09
12:11

да точно за тях говоря.

08.03.09
12:14

Естествено, но защо да яде бързи въглехидрати точно преди тренировката, а не след нея, а и тогава не му трябват фъстъци? Най добре е да се тренира 2 часа след основно хранене. Така си мисля де.

проблема е че нямам определен режим на хранене понеже съм студент.ям когато намеря време, а обяда(тоест преди тренировка)почти винаги го пропускам(просто нямам време)и за това се нуждая от някакъв източник на енергия преди тренировка.

08.03.09
12:22

Можеш да заместиш обята с протеин, но тук съм бос и е по-добре друг да ти отговори.

08.03.09
15:55

Купуваш си суроватъчен протеин и половин час преди тренировка пиеш суроватъчен протеин и една ябълка или някакъв друг плод, а фъстаковката я оставяш за след тренировката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1