Стрии

06.03.09
21:47

Как да се отърва от стриите?разпитах приятели и ми казаха че не можело да се оправят.вярно ли е?и как да се предпазя от нови?когато започнах да тренирам се появиха първите(под мищниците и по бицепсите).бяха малки и не им обърнах внимание, но вече садоста по-големи и всички забелязват предимно тях.вече ме е срам да се съблека пред хора!
ПОМОГНЕТЕ

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.03.09 17:52.

06.03.09
21:59

Има хиляди теми,
използвай търсачката.

06.03.09
22:01

За съжаление, не се махат. С времето стават по-трудно забебежими. Има кремове, но и те са с ограничен ефект. Свиквай!

07.03.09
12:17

За предпазване има много кремове и помагат,правят кожата по еластична.Но за премахване незнам,има един крем http://www.telestar.bg/core/view_produkt.php?produktId=462 http://www.youtube.com/watch?v=NCWEigfxlzA , но незнам дали наистина помага,ако има някои които да го е пробвал да каже.

07.03.09
14:01

чувъл съм че витамин Е помага.правил кожата по-еластична.вярно ли е?и ако е така в какви количвства да се приема?

07.03.09
15:59

абе махат се :) стига да са в начален стадий (т.е бели) става с много мазане и много масажи с масла, студени душове и тн.
иначе ако са на по - късен етап само оперативно. и да витамин Е наистина помага. но по - добре да не се пие а да се маже кожата с ампули витамин Е разтворени в някво масло примерно.

Мнението беше редактирано от c0m3w1thm3 на 07.03.09 16:00.

07.03.09
16:45

Еми то има и много кремове с витамин Е.И има едни хапчета Герикапс Вит А+Е също са хубави.В начален стадии не са бели а червено-лилави :)

08.03.09
12:21

казано от Aleksandar на 07.03.09, 16:45:

Еми то има и много кремове с витамин Е.И има едни хапчета Герикапс Вит А+Е също са хубави.В начален стадии не са бели а червено-лилави :)

да точно това щях да кажа.при мен първите се появиха преди 3-4 години и бяха лилаво-червени(то и сега са така м/ду другото).а за тези Герикапс Вит А+Е кажете нещо повече:
колко струват,какво представляват и т.н.

08.03.09
12:33

Мани тези глупости. Стрии не се махат с нищо, освен с пластична операция.:)

08.03.09
16:54

нна Герикапс-а вече откриха гадни минуси, по-добре не го използвайте. Повишава риска от рак. Дори и BG - лекарите, които са прочели малко от малко вече не го препоръчват и избягват да го предписват.

08.03.09
17:05

казано от Ива Павлина на 08.03.09, 16:54:

нна Герикапс-а вече откриха гадни минуси, по-добре не го използвайте. Повишава риска от рак. Дори и BG - лекарите, които са прочели малко от малко вече не го препоръчват и избягват да го предписват.

Ива, на какво се дължат тези заключения? Зареди прекалено голяма дозировка или нещо при пройзвотството.........
Аз подочух, че допълнителния прием специално на витамин А и Е не е желателен - даже ми изписаха  витамин Е и сега се чудя какво да го правя.... :roll:

Мнението беше редактирано от Ambriel на 08.03.09 17:11.

08.03.09
18:29

Проблемът е точно с предозировката на витамин А в “Герикапс”, витамин Е не е проблем. Естествено, и двата са от групата на мастноразтрворимите, следователно не бива да се прекалява с приема им по принцип.

08.03.09
21:33

20 хапчета са ~2.50.Това са витамини,незнам как ще повишат риска от рак.Там е работата,че са мастноразтрворими и не трябва да се зимат постоянно.В листовката пише се колкото се зимат толкова трябва и да се почива.За това е удачен избор да се зимат през ден.И все пак ако някои го е пробвал това Renuee да каже дали наистина е така както пишат в описанието :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1