Arnold Classic 2009

07.03.09
16:36

Списък на състезателите:

Gustavo Badell
Moe El Moussawi
Toney Freeman
Kai Green
Ahmad Haider
Marcus Haley
Johnnie Jackson
Dennis James
Victor Martinez
Ronny Rockel
Silvio Samuel
Sergey Shelestov
Branch Warren
След по-малко от час започва  prejudging-а,който може да гледате на живо на този линк:  http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2009arnold/webcast/big/2009arnold.html

Запис на Prejudging-а -> http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2009arnold/webcast/big/2009arnold_premen.html
Запис на финалите -> http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2009arnold/webcast/big/2009arnold_finmen_athlete_intros.html

Темата беше редактирана от Изтрит на 09.03.09 10:30.

07.03.09
23:44

В момента върви Pre Show-то

08.03.09
02:36

Крайно класиране:
1)Kai Greene
2)Victor Martinez
3)Branch Warren
4)Toney Freeman
5)Silvio Samuel
6)Moe El Moussawi
Kai Greene for the win baby :coolgrin:
++Награда за най-добър позинг-Кай Грийн
  Награда “Most muscular”-Бранч Уорън
  Награда “Fans choise”-Бранч Уорън

Мнението беше редактирано от Изтрит на 08.03.09 10:38.

08.03.09
03:29

Поздравления за Кай Гриин.

08.03.09
08:34

Виктор беше много по-масивен и по-добре изглеждаш от него по мое скромно мнение.

08.03.09
09:08

По-масивен?!?  :lol:  He was like a tiny little boy in front of Kai,dude !  :lol:  Кай беше мн по-голям от Виктор,може би с едно 10-15lbs по-тежък,а е и по-нисък с няколко инча...V-формата на Виктор от 2007,сега е станала T-форма...Мн добра горна част на тялото,а никаква средна и никакви крака...Единственото за което съдиите можеха да се хванат и да използват за оправдание,защо са дали на Виктор 1вото място е широката талия на Кай...По-широка е да,но и коремната му мускулатура бе по-добра от тази на Вик...и все пак не му взеха 1вото място,което още от prejudging-а му принадлежеше.То е нелогично да ощетят,когото и да било от 1вите трима-и Кай,и Вик,и Бранч са спонсорирани от Muscular Development,така че за купено 1во място едва ли може да се говори..It was a hands down win for Kai,dude!  :coolgrin:

08.03.09
09:28

Нека всеки сам реши за себе си кой е по-добър—> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350490&pid=10943149
И видео от позинга им на финала-> http://www.youtube.com/watch?v=ZzBdxv9JQ34

Мнението беше редактирано от Изтрит на 08.03.09 09:51.

08.03.09
13:45

TheBeАsT, под по масивен нямах предвид, че е повече килограми.. Както казах по мое мнение изглеждаше по-голям, възможно е това да ми се е сторило точно заради по-малката му талия. Не съм разбирач в тази област, нито гледам често подобни представления.  Не се въодушевявай толкова :)

08.03.09
14:00

Знам какво имаш предвид под масивен,но да-объркал си се. Peace bro \/  ;-)

08.03.09
15:55

Кай е машина не съм му фен но тва беше неговото състезание!
Аз съм фен на Бранч скоро ще дойде и неговия ред!

08.03.09
16:12

казано от WESTA на 08.03.09, 15:55:

Кай е машина не съм му фен но тва беше неговото състезание!
Аз съм фен на Бранч скоро ще дойде и неговия ред!

Бранч беше за  втори според мен...Дори и Тони Фриймън според мен беше в по-добра форма от Мартинез.А това,което показа Бранч Уорън беше най-добрата физика,с която е излизал до момента на състезание.Въобще не бих предположил,че се завръща от контузия след година почивка,ако не знаех.Вероятно ще е в Топ 6 на Олимпията.

08.03.09
18:06

Мартинез е втори според мен защото го спонсорира Muscletech а лобито и е много стабилно!

08.03.09
19:08

Muscletech нямат нищо общо със спонсорството на Арнолд Шварценегер Класик.Дори не знам дали още спонсорират и Виктор,защото в момента е рекламно лице на MHP(добавки) и Muscular Development,за които съм сигурен че го спонсорират.Не мога да кажа на 100%,но съм почти сигурен,че вече Виктор не е част от team Muscletech. ;-)

Мнението беше редактирано от Изтрит на 08.03.09 19:09.

08.03.09
19:09

X-man rulzzz бе баси....Тони излезе уникален, нямаше слаба мускулна група...ама дори и в тройката не го уважиха...:(

08.03.09
19:21

казано от slavko на 08.03.09, 19:09:

X-man rulzzz бе баси....Тони излезе уникален, нямаше слаба мускулна група...ама дори и в тройката не го уважиха...:(

Страхотна физика има Фриймън,да!Супер горна част,малка талия и удивителни крака.Но и той сам си каза след състезанието,че е сбъркал нещо с диетата и повече няма да прави KETO диети при подготовката.Също,че на prejudging-a е бил прекалено плосък*(flat) .И все пак според мен беше по-добър от Виктор.От Кай и Бранч не,но Мартинез трябваше да е след него.->Kai,Branch,Toney,Victor… ;-)
PS: Интервюто на Toney Freeman,завърши с тези негови думи: “If they want huge,I’ll show them huge…It’s all good!” Така че на Олимпията може да очакваме по-голям X-man .

Мнението беше редактирано от Изтрит на 08.03.09 19:35.

09.03.09
18:30

да да, сега заслушах интервюто му...надъхан е много негрото
иначе, мен лично кай не ме кефи, ама никак, а и все пак наште момчета не са се появили - декстър и джей...:)

09.03.09
20:36

казано от slavko на 09.03.09, 18:30:

да да, сега заслушах интервюто му...надъхан е много негрото
иначе, мен лично кай не ме кефи, ама никак, а и все пак наште момчета не са се появили - декстър и джей...:)

Не те кефи вероятно защото не знаеш историята на живота му,през какво е минал за да стигне до тук...както и да е.Така или иначе спечели заслужено,а вашите момчета ще ги видим на Олимпията  :coolgrin:

09.03.09
21:36

Branch Warren се завърна много стабилно. Имам чувството, че Мартинез не е мръднал от формата си преид контузията, т.е. има какво още да се иска от него. Надявах се бат Серго Шелестов да направи нещо, но и той не се развива. Кай Грийн - впечатляваща хореография, но според мен не може да се каже, че блести с нещо, това не означава, че оспорвам първото място. :)

10.03.09
11:36

По принцип съм фен на Арнолд Класик, ама лично за мен 09 нещо не е на ниво - правя съпоставка с олимпията миналата година...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1