Въпрос за второто хранене след фитнес.

07.03.09
20:28

Въпросът ми е колко въглехидрати трябва да има във последното ми ядене.. то е към 8-9 4аса и ве4е в 10-30 - 11 пия изварата и лягам...

08.03.09
07:22

май никой не е в час.

ges4o напротив има много хора които са много в час, по скоро ти не си в час.Как така колко въглехидрати във второто хранене след фитнеса ??!Ами зависи колко ти се яде, зависи на каква диета си, зависи дали качваш или сваляш, зависи какъв тип е тялото ти, зависи какви добавки взимаш зависи как и какво тренираш. Сега малко по в час ли си ?!!? или ще правим вятър по форумите.

08.03.09
09:18

На ВВД съм ..пия креатин , протеин и таурин .. въпросът ми е въглехидратите от предпоследното трябва ли да са толкова колкото и в другите ми ядения...

08.03.09
09:22

Гледай да са по-малко.

08.03.09
11:23

По принцип тогава ям най-много 20-30 гр въглехидрати и някъкви зелечуци..

08.03.09
15:24

? ? ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1