Дилема...

07.03.09
14:17

Четох, че енергиините напитки(ред бул) и по-точно състава:поне 200 мг. кофейн и екстракт от зелен чай, помагали за топене на подкожни мазнини.При редовен прием(по 1 ред бул всеки ден) за месец се сваляло половин килограм, и то от хора които не се занимават със спорт.Ефекта бил още по-силен върху хора занимаващи се с фитнес и др. физически натоварвания.Обаче ето и проблена:
казвали са ми че е абсолютно забранено да се пие газирано в период на чистене(а както всички знаем ред була е).Е и сега?Дали е по-добре да пренабрегна забраната за газирано и да опитам да видя дали това действа наистина или да съм непоклатим относно газираното?Посъветваите ме моля!

07.03.09
15:12

казано от bushy_7 на 07.03.09, 14:17:

Четох, че енергиините напитки(ред бул) и по-точно състава:поне 200 мг. кофейн и екстракт от зелен чай, помагали за топене на подкожни мазнини.При редовен прием(по 1 ред бул всеки ден) за месец се сваляло половин килограм, и то от хора които не се занимават със спорт.Ефекта бил още по-силен върху хора занимаващи се с фитнес и др. физически натоварвания.Обаче ето и проблена:
казвали са ми че е абсолютно забранено да се пие газирано в период на чистене(а както всички знаем ред була е).Е и сега?Дали е по-добре да пренабрегна забраната за газирано и да опитам да видя дали това действа наистина или да съм непоклатим относно газираното?Посъветваите ме моля!

Аз ако секи ден си зимам по 1 ред бул по-добре да си зема някъв бърнер или Л-карнитин.

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 07.03.09 15:12.

07.03.09
21:09

Немога да разбера защо всички търсите алтернативни начини на отслабване..Първо за Ред Була - той е изключително вреден за здравето,зарежи другите му работи,една от съседен клас припадна от ред бул а има и регистрирани случай на смърт от него.Ти си решаваш,но го имай в предвид.Ако искаш повече енергия и отслабване си вземи примерно StimulantX

08.03.09
07:54

Не си на далавера, хем да се тровиш, хем да ти излиза скъпо.
По-скоро вземи fat burner, или L-carnitine, както ти казаха вече.

08.03.09
12:08

казано от pHr34K на 07.03.09, 21:09:

Немога да разбера защо всички търсите алтернативни начини на отслабване..Първо за Ред Була - той е изключително вреден за здравето,зарежи другите му работи,една от съседен клас припадна от ред бул а има и регистрирани случай на смърт от него.Ти си решаваш,но го имай в предвид.Ако искаш повече енергия и отслабване си вземи примерно StimulantX

четох за смъртния случаи в интернет.незнам дали си на ясно със случея, но човека е умрял 10 часа след като е изпил 8 ред була,а и ги е слесвъл с алкохол(водка).иначе май сте прави за разходите.май наистина ще излезе по-скъпо.а я ми кажете повече за този StimulantX.колко струва,какво представлява и така нататък.

08.03.09
12:30

1 от мойто даскало изпи 2а в 1 час после беше доста весел и приповдигнат

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 08.03.09 12:30.

08.03.09
14:17

Когато се връщах с кола от Англия ми се наложи да патувам 46 часа без да спра да спя,тъй като са 3300 км а аз исках да си дойда по-бързо.По пътя изпих 12, ДВАНАЙСЕТ! Ред Бул-а и нищо не ми стана.Пиех ги горе долу на 2-3 часа,толкова ме държи един,и след това трябваше да удрям нов.Жив и здрав съм си,бях спал за последно в четвъртък в Англия, и се прибрах в нас в Неделя.Всичко това без минутка сън.Ако не бяха Ред Бул-ите нямаше как да стане!

07.05.09
10:08

цитат на pHr34K от:
08.02.2009, 16:56
Сега видях и за Hot Blood на Scitec,но първо мисля да пробвам Stimulant X,не че двете си приличат много,но имат някой еднакви “свойства”.А някакви странични ефекти има ли?Ако спра да пия добавката нещо ще ми стане ли(от рода на виснала кожа или..) ?
........... Ами реших,че засега няма да си го взимам.Може би няма да ми се отрази добре,защото нямам много маса и стаж,а предполагам и това има значение.Засега ще си взема само протеин,а след няколко месеца или 1 година ще мисля за допълнителни добавки.Може също и BCAA / L - Karnitine да взема,преди това ще се консултирам с някой инструктор от залата.Мерси за отговорите!

Не че е нещо ама поне препоръчвай добавки които си пробвал. Всички можеме да четеме етикети!!!

Мнението беше редактирано от shiko на 07.05.09 10:08.

07.05.09
17:09

Абе никакви Ред Були. Просто си направи диета, прави упражнения за отслабване и релеф. Ако ще взимаш нещодопълнително, според мен л-карнитина върши перфектна работа, пък и след като го приемеш ако потичаш и/или правиш кардио бързо и безпроблемно ще отслабнеш, а акоти трябваенергия си вземи някой бустер. Nitrix или N.O. Xplode вършат мн добра работа.

СА

07.05.09
18:42

казано от Aleksandar Marinov на 08.03.09, 14:17:

Когато се връщах с кола от Англия ми се наложи да патувам 46 часа без да спра да спя,тъй като са 3300 км а аз исках да си дойда по-бързо.По пътя изпих 12, ДВАНАЙСЕТ! Ред Бул-а и нищо не ми стана.Пиех ги горе долу на 2-3 часа,толкова ме държи един,и след това трябваше да удрям нов.Жив и здрав съм си,бях спал за последно в четвъртък в Англия, и се прибрах в нас в Неделя.Всичко това без минутка сън.Ако не бяха Ред Бул-ите нямаше как да стане!

Гадното е,че те държи буден и изведнъж заспиваш и може да се получат много неприятни неща.

09.05.09
22:08

Тъй.... :)

Сам автора на темата ви каза - 200 мг. кофеин, екстракт от зелен чай, 100% има таурин и други там подобни добавки.

Всичко това го има и в един нормален фет-бърнер. Изненада нали! Да не споменаваме факта че в бърнъра има далеч още повече “благини”.

Хайде сега кажете че и фет-бърнера е вреден и съвсем да зачеркнем РедБула от картата.

Към автора - ако имаш екстра пари за това си го слагай в диетата, няма да ти навреди изобщо. Освен може би факта че ще развиеш толерантност към кофеин ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1