L-Carnitine - Peаk или Reflex (Acetyl)

ER

08.03.09
16:20

Чудя се какъв карнитин да си взема ...

Единия вариант е на Peak - 120 tabs x 500mg
Другия - Reflex (Acetyl) - 120 tabs x 500mg

Знам, че е по-добре течен, но не ми се разнасят шишенца и лъжици насам-натам... Цените са 20 еур за Peak и 30 за Reflex…

08.03.09
16:58

казано от eraziel на 08.03.09, 16:20:

Чудя се какъв карнитин да си взема ...

Единия вариант е на Peak - 120 tabs x 500mg
Другия - Reflex (Acetyl) - 120 tabs x 500mg

Знам, че е по-добре течен, но не ми се разнасят шишенца и лъжици насам-натам... Цените са 20 еур за Peak и 30 за Reflex…

Който и да вземеш,няма да сбъркаш. Разбира се има и по-добри,ако искаш погледни в дневника аз какъв съм взел.

ER

08.03.09
19:03

Не ми се пускат поръчки от чужбина заради един карнитин, а тука алтернативите са или някакъв местно производство, или ОН течен, който за 12 приема по 1 грам карнитин излиза 20 еур ... Т.е. около 2 пъти по-скъпо и така ... Мисля, че ще взема обикновения, че не ми се занимава след това да търся и други препарати заради свободните радикали при ацетила...

09.03.09
08:15

Има доста по изгодни от този на Оптимум.  Виж течния на Best Body за 54 лева взимаш 66 дози по 1гр карнитин на Lonza

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1