НВД-малко помощ

08.03.09
20:19

Здравеите,съставих едно НВД и понеже нямам много опит с този вид диети затова искам ако може да ми помогнете.
Съставил съм го на принципа:
3гр.белтък/кг.тегло
1-1.5гр. въглехидрати/кг.тегло
мазнини не съм пресмятал
Висок съм 180см,93 килограма.

1.7:00
Овесени ядки-50гр.+3 цели яица+2 белктъка
2.10:00
2 сандвича с пил.филе+100гр. извара
3.12:00
200гр. пил. месо+салата със зехтин
4.15:00
5 белтъка+50-100гр. маслини
5.17:00 (преди тренировка)
Извара 100гр.+ориз ( чудя се колко грама 30-50гр. ? )
6.След тренировка веднага 2-3 банана
7.20:00
200гр. пил.месо +салата
8.Извара 150 гр.+ малко зехтин ( преди лягане )

Приемам и суроватъчен протеин:
Сутрин веднага след събуждане и веднага след тренировка.
За топене на мазнините имам Thermo Booster.

Приемам всякакви забележки и ще съм благодарен ако ми помогнете.
Мерси предварително ! :)

DK

09.03.09
07:04

привет.
на нвд съм от 2 месеца тук си правих режима 2 момчета бяха толкова добри да помогнат. в началото бе един после го пооправих малко с течение на веремето. мисля че и при теб ще е така .
2 неща се различават доста междъ режима , на който съм сега и твоя.

1. банани след тренинг не ям . пия протеин 30-40 мин след тренинг обаче и 1 плод с 2ро ядене (сандвичи при теб,не мисля че ще ти трябва обаче, ти имаш хляб тогава.)
2. преди тренинг 50г ядки. ям по около 80-100г на ден. 1 част на закуска и само белтъците на яйцата , 1 част преди тренинг . какви точно.. купувам си 1 пакет фъстъци,лешници,бадеми, орехи,слънчоглед,ленено семе, кашу... сурови и без сол, бъркам ги в 1 тава с малко водичка и ги пека и стават супер. в началото бях само на фъстък ама си намерих магазинче от където продават сичко евтино. просто виж и си избери спроед финансовите въсможности. но аз мисля , че  трябва да си хапваш ядки.

според мен това че си сложил извара преди тренинг и мазнините си ги свел до бъквален мнимум не е добре. и аз бях така половин месец и просто след 1ва част на тренировката нямах сила да започна 2ра , камо ли после 30 мин колело + 20 мин корем които ги правя всеки път. нямах и на идея колко помагат малко мазнини наистина. не ги игнорирай ако питаш мен !!

не знам от теоретична гледна точка дали е ок или не. ноооо при мен дава резултат, просто наистина трябва да поекспериментирах малко
1. хем да ядеш п/м/в които си сметнал
2. хем да ти е вкусно
3. хем да имаш сила в фитнеса.

поне аз се водя от този принцип и за сега няма големи оплаквания.

Мнението беше редактирано от dakata kaburov на 09.03.09 07:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1