Има ли смисъл?

08.03.09
21:37

Решил съм да си купя протеин(качествен) и евентуално да го смеся с гликоза за сила и качване на килограми. За да мога да мога да пия този домашен гейнер по-дълго време  смятам да го приемам само в дните когато имам тренировка (3 пъти седмично).  Сутрин (преди трен), обед и вечер. През другите дни ще набавям протеина с  хранаата, а гликозата ще си я пия защото е евтина. Ще се получи ли този номер или само ще си прахосам парите?

Искам да ви питам и дали ако приемем, че килограми се качват по-лесно през есента и зимата дали няма да е по добре да оставя този цикъл за октомври месец.

Дай някакво инфо за себе си.

09.03.09
06:13

16 год. 194см. 70 кг. Тренирам от около 1г. От 1 януари започнах сериозни тренировки с хранителен режим.

Мнението беше редактирано от avirex на 09.03.09 06:17.

09.03.09
06:46

Не знам каква сила очакваш да качиш от глюкозата. От нея има смисъл само след тренировка, в твоя случай по около 50 грама, суха, не течна. Под пиеш надявам се имаш предвид в шейкър, а не воден разтвор на глюкоза - той май беше нещо от сорта на 10%-ен така че ще трябва да изпиеш половин литър... Глюкозата е захар, ако набиваш захар по цял ден, мислиш ли че ще качиш ММ?

Протеина го пий по 2 пъти на ден сутрин и след тренировка,тъй като тогава е най-необходим бърз протеин.Всичко останало и преди тренировката и вечер може да се набавя от храна.
На въпроса ти за есенно зимния сезон.За мен това е мит ,всичко е в храненето и наичина на трениране ,самия сезон зима е по-удобен за качване на ММ,тъй като се стой повече вкъщи,студено е и човек се навлича с дрехи и не му е толкова до релефа,през пролетта и лятото е по удобно за чистене защото е топло,може да правиш различни кардиота и режима за ММ понякога озорва през лятото поради жегите,но в края на краищата може да се качва и през лятото,дори доста хора го правят

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.03.09 12:44.

09.03.09
18:43

Не е 4ак от такова зна4ение сезона.Добри трен,ка4ествено хранене и добро добавки и няма да има6 никакви проблеми.6том си ре6ил да ка4ва6 направи го

10.03.09
18:34

То по принцеп няма чак такова значение- зависи повече от човека, но е по-лосно до се качва зимата. Тогава организъма се нуждае от повече калории, заради студа, а и метаболизма като цяло става по-бавен и се качва по-лесно. освен това повечето хора предпочитат да са по-чисти през лятото и да свалят тогава, защото е по-горещо и искат релеф да си имат тогава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1