Седмичен сплит

10.03.09
13:32

В залата ходя през ден като редувам  гърди/бицепс  гръб/трицепс  крака/рамо понякога сменям местата на рамо и трицепс ако няма с кой да  ми помага за трицепс.За големите мускулни групи се поличава почивка от 6 дни между тях(като не правя повече от 4 упражнения за тях) опасявам се да не ги натоварвам прекалено много тях.Нямам проблеми със възтановяването понеже през дните без тренировка нямам почти ниакво физ натоварване.
Въпросите са ми правилно ли е подреден сплита и достатъчна ли е почивката като цяло.
Стажа ми е съвсем малък близо 3 месеца,но имам голямо желание и за това ходя през ден.

Полека за 3 месеца такув сплит не е хубав. Намери си 3 или 4 дневен спил.

10.03.09
14:42

този сплит на мен ми върши работа. не мисля, че ги претоварваш .... зависи и от конкретните упражнения

10.03.09
20:12

За гърди правя 3-4 предимно базови упражнения лег/полулег/обратен наклон с лост или дъмбели и флайс като последно,съответно за малките групи са макс 2 упражнения отново базови с малко повторения и тежко поличава се средно на тренировка по 5-6 упражнения с по 3-4 серии като първата серия в повечето случаи е загравяща.На следващият ден чувствам приемвлива болка в мускулите която на следващият ден отмината.

10.03.09
21:33

Аз почнах с такъв сплит - хубав е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1