18.02.09
16:15
Искам да попитам ако правя 2 пъти седмично лежанка(понеделник и петак),
дали гърдите ми ще отслабнат или ще станат по-големи и ще кача ли сила!
18.02.09
16:38
Брат зависи много от това какво искаш да постигнеш,дали искаш да свалиш или да качиш маса ,дали искаш да се урефелиш.Дай повече информация за теб , но според мен 2 пъти в седмицата гърди е добре ,а относно големината им зависи от повторенията както повторенията важат и за силата им
дали релеф или маса
Ами искам да кача маса и сила на гърдите и затова мисля да правя 2 пъти в седмицата.
Ами аз сам на 16год.,тежа 76кг 37см.бицепс ,188см.съм висок и вдигам 90 кг мах.
Ако си решен да ги правиш 2 пъти по-добре ги прави Понеделник и Четвъртък или да кажем Неделя и Сряда....Там ти ще си наместиш упражненията...-не прекалявай все пак...Успех
Не мога да ги правя и четвъртак защто тренирам понеделник(гърди и бицепс),сряда(гръб,трицепс,трапец)и петак(рамо и трапец);
струва ми се че в петак е най-добре защото тренирам само рамо и трапец...
18.02.09
17:42
Ако напишеш още една такава тема,ще вдигнеш 150 кг.
18.02.09
18:20
1 Път е достатъчно и за Маса и за що-годе сила.Друг е въпросът ако искаш основно сила,тогава можеш да тренираш по силова програма (за трибой ,тогава ще тренмираш доста често лежанка :) )
А бе я кажи миналата тема дето си писал пак за лежанката че не моя да я намеря а там имаше важна информация
18.02.09
20:20
Аз съм тренирал ръце 2 пъти в седмицата и имаше добри резултати.Качих маса и сила,опитай и ще разбереш как ти действа 2 пъти лежанка в седмицата .
Веднъж седмично е ОК. Може и 2 пъти седмично, ако се раздели тренировката на 1 по-тежка и в другия ден по-лека или в първия ден горни гърди и хоризонтален лег, а във втория ден долни гърди. Зависи от стаж, начин на възстановяване, добавки.
18.02.09
21:12
Аз съм на два пъти седмично...
Какво да кажа?! Вървът си гърдите :)
Така и неразбрах какво ще ми кажите за това дали да правя първо рамо и после лежанка или обратното...
20.02.09
11:55
По-голямата мускулна група първа.
20.02.09
14:02
С гърдите ще изтощиш рамото и после се увеличава риска да го контузиш, така че хубаво си прави сметката с килограмите, броя упражнения и т.н.
Аз правя понеделник и петък лежанка,но понеделник е широк хват-за гърди,а петък е тесен хват-за трицепс.
Започнах да правя и понеделник и петак лежанка и мисля че има ефект ;););)...
08.03.09
15:30
Ами ти май направо на инструктаж го удари - ами земи се поитнересувай малко. Въобще тренирал си, какво са тия въпроси рамото преди гърдите ли? Ежедневно влизат като теб момчета. Учедващо е че има потребители, които ежедневно им отговарят.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 08.03.09 15:34.
Чакаи малко маи не сам се изразил добре.Аз знам че рамото е след гърдите но петак правя само лежанка да мога да качвам силата!!!Не правя гарди и питах кое е по-добре да правя първо лежанката(не като цяло тренировка за гърди)за да имам сила или рамото ;)
08.03.09
19:12
Първо гърдите,Вярно е , че след това можеш да контузиш рамо , но затова трябва да се внимава(особенно на раменна преса зад глава)!
Смятам да сменя програмата си за гърди.Решил сам да правя:
1-хоризонтална лежанка
2-флайс
3-налконена лежанка
4-повдигане на дъмбели от полулег
5-обратен лег лежанка
Това много упр. ли са за гърди според вас?
Мнението беше редактирано от style_ на 10.03.09 17:24.
според мен са много - 4 са достатъчни
наклонена лежанка по два пъти на тренировка ли ще правиш?
казано от FRANKO1 на 10.03.09, 14:47:
според мен са много - 4 са достатъчни
наклонена лежанка по два пъти на тренировка ли ще правиш?
Според мен има предвид обратен лег...
10.03.09
18:02
казано от style_ на 18.02.09, 16:15:
Искам да попитам ако правя 2 пъти седмично лежанка(понеделник и петак),
дали гърдите ми ще отслабнат или ще станат по-големи и ще кача ли сила!
Стайл от лежанка гърдите растат и стават масивни. Това е от мое мнение. 2 пъти може да е добре зависи колко повторения прайш и колко серий
Ами понеделник правя повече повторения-10,8,6,4;а петак-6,4,2,1,1 и за 1 месец качих доста сила.
10.03.09
21:48
казано от style_ на 10.03.09, 18:59:
Ами понеделник правя повече повторения-10,8,6,4;а петак-6,4,2,1,1 и за 1 месец качих доста сила.
ако искаш направи така 10,8,6,4 и петък 8,6,4,4,