11.03.09
21:10
Искам да ви попитам за съвет
173см 66кг 16.5 години съм имам малко излишни тлъстинки взимам л-карнитин на натурфарма в тренировъчен ден 2таблетки от 500мг и преди лягане пак 2по 500мг конбинирам го с протейна на нутрим про голд90 на две порции сутрин след ставане и след тренировка по 2 лъжици дадени от нитрим в протеина.Целта ми е да изгарям излишните кг и съм се загледал в в този протейн можете ли да ми дадете мнение за него
silabg.com/bg/product/detail/bid/159/id/4203/STRENGTH%20NUTRITION-Iso%20Whey%20(Пакет)
или да ми препоръчате някой не много скъп и искам да попитам каква е разликата с този протеин на същата фирма
silabg.com/bg/product/detail/bid/159/id/4201/STRENGTH%20NUTRITION-Iso%20Whey
тренирам 4дена по тази програма
http://www.bb-team.org/workout/1285/
неспазвам стриктен хранителен план гледам да не ям сладко и да не прекалявам с вечерята правя кардио 2 пъти седмично защото не ми остава време ако съм объркал мястото на темата съжелявам
в нетренировъчен ден пия л-карнитина сутрин след ставане и вечер преди лягане в нетренировъчен ден не пия протеин някакви съвети или ако бъркам някаде кажете правя корем 3 пъти седмично.И ако някой има фпечатление от тази фирма дали е добра
Благодаря предварително
12.03.09
16:59
173 см ,66кг (мазен),че ти си много лек бе мадама ли ще те правим :)
Като за начало не си взимай от протеините на нутрим и изобщо никакви протеини не си вземай ,защото не са ти толкова необходими.Тренировъчната програма става,обаче опитай да увеличиш кардиото на 3 пъти ,а корема го намали на 2.Л карнитина си го пий,а вместо да даваш пари за разни протеини ги вкарай в някакво режимче в твоя случай с твоите килограми това е РБД http://www.bb-team.org/articles/908/ или пък се опитвай да си набавяш 2 гр протеин на кг телесно тегло в 6-7 яденета и да не прехвърляш отрицателниякалорииниябаланс ,но да си близо до границата (използвай таблици и търсачката на сайта за повече инфо)точния режим е най-важен,особено при чистене,така че само с ограничаване на вечерята може да не постигнеш търсения резултат,още повече че с гладуване или само на разни салатки и тн ще станеш още по-лек и дори пак може да си имаш тлъстинки,през целия ден трябва да знаеш ,какво и кога да ядеш.Айде успех
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 12.03.09 17:02.
Мисля да си допия протеина които съм взел и да кажа какво измислих като дневен режим
8.30-една кофичка кисело мляко 3%
10.00-един банан
11.50- 200гр пилешко месо (или риба)
14.00- една ябълка
15.15 мисля си за тостер с пилешка пържола с зеле краставици и домати (дайте някакъв съвет)
16.30 една ябълка(или да заместа с една протеинова вафла на expose)
Вечеря в 20.30 пилешко месо
тренирам в 18.40 до към 20.00
А кардиото мисля да го правя сутрин на гладно
ПРиемам критики към режима
благодаря много за отговора