premahvane na bemki i akne

Темата е заключена.

31.03.04
23:48

iskam da pitam dve neshta:
1.Kade,po kav na4in i kolko struva premahvaneto na bemki
2.Kajete ne6to za premahvane na akne(ne steroidno)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:40.

01.04.04
00:51

Akneto se maha lesno sled 3-4 pose6tenia na kozmetik. Toia lepten ili kuvto be6e tam hi4 ne deistva!! Edin priatel si vze i sled edna sedmica mu iz4eznaha, no sled o6te 2-3 se poiaviha 2 puti pove4e i neznam dali e ot tova, no sega cialoto mu lice e v dupki. A za bemkite mai moje da se mahnat s lazer, no ne sum siguren. Ako otide6 na kozmetik go popitai, sus sigurnost 6te znae. Ako ne 4akai niakoi da ti otgovori.

01.04.04
03:13

това за бемките е кофти работа а и не всички е желателно да се махат . имам един познат дето щеше да ходи да му махат някъква злокачествена бемка та той ми беше казал че се махала с лазер ама щяло да бъде бая скъпо.

01.04.04
10:26

A bemkata nali e 4ernoto po kojata? :)  :oops:  Zakvo 6te gi mana6…? A edin friend ima nekvi kojni izrastuci. Mai cirei mu se vika :lol:  To ne e sme6no de, ama dali moje da mu se mahnat s ne6to? Lazer ili operativno?

JO

01.04.04
12:21

Ako se kapesh i si miesh redovno lizeto te shte se mahnat sami.
a za bemkata za ko ti e da q mahash,i az imam edna na kraka ama nqma da q maham.

01.04.04
13:10

бемките не се махат...супер опасно е това са ракови образувания

01.04.04
13:37

Аз да ви кажа съм на периоди (става въпрос за пъпките). Държа да знаете преди да започна че не вземам каквито и да било химии и др такива боклуци (това си е мое мнение). Когато правя маса ми се появяват правопропорционално на това колко съм сериозен в тренировките, т.е. когато спазвам строга диета и блъскам като вол съм целия в пъпки. А когато правя релеф лицето ми е гладко и чисто като бебешко дупе, така че..  незнам. Ще ги изтърпя още един месец и ще започнат да изчезват  :D

EN

01.04.04
17:27

Значи поне за бенките ( с “Н” се пише не с “М” ама тва не е особено важно), да махат се, отиваш на кожно венерически доктор и всичко е ОК, човека ще ти каже какво е полужението и дали има възможност за премахването на тези доста нежелани петна по тялото... Иначе малко са тези който няма начин да бъдат отстранени, има доста начини, с лазер, с палстична хирургия и някакъв начин за изгарянето им с нещо, ако не се лъжа азот (може и да не е с тва)... Естествено и цената на всяко от тези “удоволствия” е доста различна...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1