12.03.09
20:03
И така имам един проблем от много време насам,тренирам спорт в който съм изложен на ден по поне час и половина на слънце сами се досещате какво е през лятото ...И така лицето ми почерня доста и ръцете до половина,тъй като съм с къс ръкав,а иначе цялото ми тяло е бяло с изключение на лицето и до половина ръцете,краката ми който също са подложени така на слънце пък си стоят бели и просто е много неприятно ,знам какво правят хората за тен,обаче този мой тен си седи вече сигурно година и половина ,просто е много досадно пък и лятото като излезнеш навън лице ,ръце чернички ,краката ми като бели платна ...
Има ли начин да си върна предишиня цвят на лицето и ръцете,защото изравняване на тена няма как да стане,нямам време за подобни неща.
п.п. май съм объркал раздела,моля да преместите темата в правилният раздел,извинявам се,но имах тежък ден
Темата беше редактирана от fall на 12.03.09 20:17.
Кожата би трябвало сама да си изсветлее ако спреш да я излагаш на слънце,но няма как да се скриеш от него.Какъв спорт тренираш ? Отдели малко време за слънчеви бани или солариум.Друг вариант не виждам.
футбол тренирам вече трета година сериозно и не мога да разбера защо се получава така ...
Ходи на солариум(за предпочитане турбо на ерголайн) веднъж седмично за 15-20 минути и ще си решиш проблема....иначе не се сещам как ще изсветлееш,освен ако не се затвориш вкъщи или не тренираш добре облечен.Поздрави!!!
Мажи се със слънцезащитен крем с висок фактор по откритите части. Помага. От 50 нагоре фактора. Има, обаче следния проблем - ще трябва доста да потърсиш, защото кремчетата ги изкарват края на май по щандовете. Аз, понеже доста карам колело и се изпичах и аз “на ръкав” и “лице” си се подготвям - към септември си купувам за следващата година едно кремче и с него изкарвам докато излезнат новите партиди.