11.03.09
20:09
Трябва ми добавка или каквото и да е за стимулиране на апетита.Висок съм 194 и трябва да поемам мн храна а не се получава (за бирената мая ми е ясно)
11.03.09
20:25
Шварценегер:1 жълтък и 1 4аша 4ервено вино 20 мин. преди ядене за апетит....
11.03.09
21:05
Шварценегер:1 жълтък и 1 4аша 4ервено вино 20 мин. преди ядене за апетит....
Начи Шварценегер е пиел алкохол всеки ден ?? ХА ХА ХА
11.03.09
23:10
тва е само когато няма апетит.тва не са изми6лиотини а е от негова авторска книга.
интересуваи се малко.мноо зехте да разбирате си4ки.
12.03.09
11:29
тва е само когато няма апетит.тва не са изми6лиотини а е от негова авторска книга.
интересуваи се малко.мноо зехте да разбирате си4ки.
Повечко знам от тебе.
Първо, човека каза, че не е всеки ден, второ на размерите на Шварценегер и на количеството стеориди които е употребявал, ако си такъв разбирач, мислиш ли, че тези 150гр вино са му оказали какъвто и да било ефект?
12.03.09
17:08
Първо, човека каза, че не е всеки ден, второ на размерите на Шварценегер и на количеството стеориди които е употребявал, ако си такъв разбирач, мислиш ли, че тези 150гр вино са му оказали какъвто и да било ефект?
Дан Колов е пиел почти всяка вечер по 200 гр червено вино.За Арнолд незнам,но 150-200 гр вино 2-3 пъри седмично са по скоро полезни,отколкото биха ти навредили,все пак “и Асан е ора”
12.03.09
19:25
Е аз днес ядох жълтъци, а в момента пия чаша вино. Какво съвпадение, след това пък ще ям.
Трябва ми добавка или каквото и да е за стимулиране на апетита.Висок съм 194 и трябва да поемам мн храна а не се получава (за бирената мая ми е ясно)
Да ти имам проблемите. Аз се чудя как да се отърва от моя! :lol:
А иначе, апетитът идва с яденето.
Смятам, че апетитно (вкусно) приготвената храна е важно условие. Но това са лигавщини. Целта трябва да те подтиква да ядеш!