Beef Jerky

13.03.09
15:27

В USA са много на почит,защото имат много протеин и low carb.А в БГ могат ли да се намерят някъде,и ако да на каква цена?

Темата беше редактирана от Aleksandar Marinov на 13.03.09 15:44.

ER

13.03.09
15:40

Kaкви low carb въглехидрати, бря :)
Иначе, най-лесния начин е сигурно да си ги приготвиш сам - купуваш си телешко филе, проучваш рецептите из нет-а и действаш ... :)

13.03.09
15:45

казано от eraziel на 13.03.09, 15:40:

Kaкви low carb въглехидрати, бря :)
Иначе, най-лесния начин е сигурно да си ги приготвиш сам - купуваш си телешко филе, проучваш рецептите из нет-а и действаш ... :)

Абе гледах някъде в едно клипче ,мисле че в face book профила на СИЛА БГ как шефа на Scivation приготвяше в една торба за печене ,но не можах да разбера всички съставки които сложи вътре

Някой може ли да поясни за какво става въпрос :)

ER

13.03.09
17:21

Tрудно ли е да си пуснеш уикипедия?
С две думи мариновано телешко филе и след т’ва изсушено...

13.03.09
21:54

в БИЛЛА и КАУФЛАНД съм виждал......ама цената е към 4-5 лева за опаковка...не знам колко грама беше вътре.

14.03.09
13:04

казано от luigi на 13.03.09, 21:54:

в БИЛЛА и КАУФЛАНД съм виждал......ама цената е към 4-5 лева за опаковка...не знам колко грама беше вътре.

Мерси,ще потърся на КАУФЛАНД.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1