24.01.05
10:17
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=33549#33549 Темата е модерирана от Мартин
Тренирам близо 6 месеца, като тренирам 6 дни в седмицата.Разделила съм тренировките на 3 групи- 1 ден- ръце и рамо, 2 ден- крака, 3 ден- гърди, като за корем правя всеки ден. Един ден в седмицата почивам. Проблема е че нямам видим ефект от тренировките. Нямам нужда от свалянето на килограми / висока съм 165 см и тежа 48 кг /, но искам да се стегна.Мисля че за 6 месеца трябваше вече да има някакъв ефект.Ако някой може да помогне ще съм благодарна!
24.01.05
10:26
Значи 6 тренировки седмично за момиче според мен са много.4 е най-добре.Не си казала ква ти е тренировката.Може би бъркаш нещо.
Друг е въпроса, че темата ти не е за тук.
Ам тренировката ми е следната Ръце правя три упражнения за бицепс всяко по 3 серии по 20 повторения с 3 кг тежест същтото и за трицепс и за рамо;за Гърди правя- 3 упръжнения за горна част на гърдите и три за долна всяко упръжнение по 3 серии по 20 повторения с 5 кг тежест;Проблем ми и корема, защото искам плочки, но нещто не се получава правя по 3 серии по 100 повторения от лежанка, с ръце на главата без да пускам до долу- нямам корем моито да ми пречи да направя плочки. За краката няма да пиша защтото мисля се май само тях натоварвам както трябва.
24.01.05
15:53
Разнообрази упражненията си за корем. И според мен увеличи броя на сериите за сметка на броя на повторенията. А в действителност според мен 6 тренировки седмично са в повече. Щом едно упражнение не ти влияе на дадена част от тялото - смени упражнението с някое което ще те натоварва повече.
Благодаря за препоръката, но защто смятате че 6 дни са много и ако трябва да тренирам 4 дни кога да са почивките и как да групирам мускулите в една тренировка
24.01.05
16:23
Виждам, че не си включила кардио в тренировката си - желателно е да включиш поне един ден. Гръб също не си посочила кога тренираш.
Според мен имаш нужда изцяло от нова програма.
Моето предложение е следното:
1-ви ден: Гърди и бицепс
2-ри ден: почивка
3-ти ден: Рамо и крака
4-ти ден: почивка
5-ти ден: Гръб и трицепс
6-ти ден: Кардио - тук можеш да включиш и корем.
7-ми ден почивка.
Корема недей да тренираш всеки ден все пак мускулите имат нужда от възстановяване - според мен е добре да го тренираш два или максимум три пъти седмично.
Нарочно не съм писал видове упражнения - тях можеш да видиш в сайта.
19.04.12
01:17
мускулите растат докато почиваш 5 дена бачкаш над себе си и 2 дена почиваш в седмицата , мисля че е по-добре .... 20 - 30 мин кардио ,за изчистване на мазнините . и не прекалявай с газираните напитки ... дано да съм помогнал