04.05.08
17:46
Мисля да си поръчам този продукт:
ЛИНК
Ще се радвам ако ми помогнете да взема правилното решение а ако има някои които да го е пробвал и да каже мнението си ще е още по добре.Съжалявам ако пускането на тази тема е нарошило правилата на форума с нещо но никаде не открих тема за този продукт.
Темата беше редактирана от Minimal_House на 04.05.08 20:23.
Аз го бях пробвал, един цикъл за 1 месец три опаковки. Вземах по 12 капсули на ден разпределени на 3 приема. Ако очакваш някакъв ефект под тази доза не слизай и от ползването само на този продукт, без други, не очаквай нещо кой знае какво. Продукта тук таме го хвалят, но аз не останах особено доволен. А и да Те питам на колко си години ?
05.05.08
07:23
На 16 години съм.Ти колко килограма качи от него.И ако можеш да ми предложиш нещо по ефикасно в рамките на 60лв за да кача маса ще съм ти много благодарен.На мен ми требват 3,4,5 кг да кача за 1,2 месеца с една хубава диета и здрава тренировка и като зимам от това дали ще ги кача тези килограми, а ако има някаква друга добавка чрес която мога да ги кача плс кажете ми я.
Мнението беше редактирано от Minimal_House на 05.05.08 07:28.
На тези години само здрав хранителен режим/тренировки/почивка и можеш да качиш тези килограми за не 2 но 3 месеца .
Ако може да попитам за какво се говиш та 2 месеца точно ?
05.05.08
10:07
Вземи си трибестан и креатин и за 1месец ще качиш.
казано от kriketa на 05.05.08, 10:07:
Вземи си трибестан и креатин и за 1месец ще качиш.
За какъв чеп му е трибестан на 16?!?!
Не Ти трябва въпросната добавка, вътре има уж трибестан, HMB и Ecdysterone. Ама за 30лв сам можеш да сметнеш качеството какво е...Пък и на 16 малко вярвам да усетиш добавката, (аз съм на 18). Комбинирах я със CGT на същата фирма + L-glutamine и ефект имаше (не кой знае каквъв). Така че не си хвърляй парите на вятъра. Ти само с хубавата диета и хубавите тренировки ще качиш тези 3-5 кг. Ако искаш бутни си един свестен креатин, но не от Българска фирма, ако можеш и някакви аминокиселини и си готов, друго не мисля че Ти трябва на тази възраст. Разбира се става и протеин, но примерно този на ASN e към 55-60лв, така че излизаме от рамките на заделените от Теб средства.
05.05.08
12:32
кои е наи надеждния креатин които мога да пия
Какво имаш впредвид под надежден ? Просто избери някаква американска или западна марка, която Те устройва финансово ;)
Аз вземам този продукт. Гарантирам ти пълноцента тренировка , изклучителна сила и покачване на маса . Аз като го взех такова нещо никога не съм усещал . И небих казал , че е на психичиска основа защото бях скептично настроен . Още от първата тренировка го усетих. Взимаи предпорачителните дози , тоест до 8 капсули на ден по 4 на преим . Аз ги пия преди и след трен . Нз при другите всяко тяло е различно, но пробвал съм мн продукти тоя е в ТОП 3 ( за мен ) А кокото до трибестан недей пробва . И все пак по - добре яка тренировка , ХРАНА ( хубава ) в режим прави най-големите чудеса :)
05.05.08
13:58
Да требистан не взимай още.Не обърнах внимание на годините.За толкова малко пари нищо няма да направиш.
На 16 най надеждния креатин за теб е естествения а именно този в телешкото месо , 1кг телешко филе има 4гр креатин , Бон апети .
Твърдо съм против ползването на нещо повече от протеин и амино под 17 години или година+ тренировъчен опит .
05.05.08
21:05
казано от Sha6ma на 05.05.08, 12:57:
Аз вземам този продукт. Гарантирам ти пълноцента тренировка , изклучителна сила и покачване на маса . Аз като го взех такова нещо никога не съм усещал . И небих казал , че е на психичиска основа защото бях скептично настроен . Още от първата тренировка го усетих. Взимаи предпорачителните дози , тоест до 8 капсули на ден по 4 на преим . Аз ги пия преди и след трен . Нз при другите всяко тяло е различно, но пробвал съм мн продукти тоя е в ТОП 3 ( за мен ) :)
Ha колко години си защото както казват при различни възрасти влияе различно.в момента много се чудя дали да си взема 2 опаковки които ще ми свършат след 1 месец за това време ще мога ли да кача желаните от мен килограми и как мислиш ти трябва ли да пробвам продукта
На 19 години съм . Вече 2 години тренирам редовно. Като добавка ви го предпоръчвам , но всички знаем какво е да вдигаш чисто с режим :)
06.05.08
07:41
За 30 лева да си купиш чист HMB(3грама) + стандартизиран трибулус(1гр) е нещо невероятно, но дали етикета не лъже? :)
02.03.09
21:29
Не мисля 4е 30 лева са малко пари като се има напредвид 4е се пият по 8-12 хап4ета на ден.Демек за месец поне 3 кутики.http://www.maxefect.com/bb/produkti/activlab-hmb-1250-xxl.html ето ти 4ис хидрокси метилбутират... КАКВО СТАНА? ПРОБВАЛИ ГО? РАЗКАЖИ :) ?
Мнението беше редактирано от InviTr0 на 02.03.09 21:30.
за маса не съм чувал толкова,но сила доста са ми го хвалели,а и хич не е евтин щото един 100 килограмов трябва да пие приблизително 20 капсули на ден..в други ден ми идват добавките за “цикъла” при които има и екду стеел,ще пиша какво е станало ако има интерес(аз на ден ще пия по 12 капсули),но не само ECDY,а в комбинация с AFTER MAX и CGT
03.03.09
13:18
Темата е стара...
13.03.09
15:52
какво стана със цикъла :?
1 седмица съм на горепосочените добавки.за резултати още неможе да се говори след 2 седмици ще кажа как е положението :)
Здравейте, приятели..
Искам да Ви попитам дали мога да съчетая две добавки, едната е Ecdy-Steel на explode, а другата е Megabol Dibencozide Magnum?
Възможно ли е да правя прием и на двете заедно или да ползвам първо едните, а после другите?