Проблем при глутамин и креатин

IC

13.03.09
07:41

Здравейте!

При ползването и на двете добавки започва да ми се появява зачервяване около устата и брадата. Знам, че не е нормално но ме интересува някой друг сблъсквал ли се е с това? Независимо какви марки са този обрив става факт. Ползвал съм досега добавките като съм игнорирал това, което става, защото наистина имал полза от тях но се замислих дали няма начин да го премахна.

ВИ

13.03.09
08:51

Да нямаш някаква кожна алергия?

IC

13.03.09
09:16

Не. Важно е да спомена, че самото зачервяване се появява след някой друг ден прием. Колкото по дългоприемам толкова по изявено става. Като спра изчезва за няколко дена, както се е и появило.

ВИ

13.03.09
09:46

Ами лекар ти трябва. Не мисля че някой ще може да ти постави диагноза тук, а и за пръв път чувам за подобни оплаквания.

MA

14.03.09
22:07

от креатина и 1 приятел имаше същите зачервяване

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1