Коментар от срещата на бб-team от 23ти януари 2005г.

24.01.05
09:11

Бяхме: аз, арт оф пейн, дзвер и интересуващата се от фитнес, фенка на бб-тийм, модераторка на модератор и т.н. приятелка на Стефан(дзвер) Влади, Мартин, Тони(the_dok), Владо(I-M-A-G-E) .Главно срещата премина в приятелска атмосфера и в много приказки на всевъзможни теми. Темите бяха от стероиди и забранени медикаменти и как те ни увреждат и т.н. до всевъзможни ензими и устройство на черният дроб. Не липсваше и ядене и пиене. Интересното беше в края на срещата когато Тони се опита да ни подкупи и плати цялата сметка. Взимайте пример от него защото екипат на бб-тийм винаги приема добре подобен вид подкупи. И сега Тони си спечели доста превилегии в сайта и форума!
по-здрави и успех
Това с подкупа е шега :!:

Дааааа :)
Статията му се публикува успешно а сега мислим да му стикваме темите.
Надяваме се пак да идва на срещите :) Другият път ще знаем какво да ядем  :lol:
А собствено аз притежавам една уникална снимка на Емо + всички права върху нея и сега водя преговори с биологическия факултет катедра анатомия какви пари да я продам. Не са виждали хората глава с такава форма. Плащат добре, ще видим....

Аааа, освен туй:
ЧРД Аешна!!!!
И много здраве, много пари и успехи Господ да ти дава :)
Да клекаш здраво таз година до и над 200.
И да не се стипцаш толкова. Какво толкова си поискахме? Просто джакузи с бира :)
Със здраве!

24.01.05
10:47

Дзвер качи я тази снимка защото е просто номер 1 аз съм биологично чудо и този пик го доказва. И от мен чрд и всичко най!
по-здрави

Има или няма  такава глава?
Това е темата на научен дебат в софийския университет. За съжаление снимката не е монтаж и на нея няма извънземни. Тя е абсолютно оригинална.
Ето и още малко снимки, от непрофесионален фотограф, дето не се сеща да си настрои апарата :)
http://free.bol.bg/vladka//S3700006.JPG
Владислава, D3BEP и Мартин.
Тази е чист фотографски срам и я публикувам само заради представянето:
http://free.bol.bg/vladka//S3700007.JPG
Владо(Image), the_Doc и art_of_pain
http://free.bol.bg/vladka//S3700008.JPG
Emil_mlo и the_Doc
http://free.bol.bg/vladka//S3700005.JPG
Отнов оизцепка на пияния фотограф :) На тази снимка бихте могли да разпознаете от ляво на дясно само the_Doc и Image….
Хаде със здраве, че от факултета ми звънят.....
Добра е снимката, нали?

24.01.05
11:14

Малееее с полувин глава ужас :)) иначе сорка не бях работил с твоят апарат, но не бях пиян ве само няколко бири

Айде пак подкупи е имало. Що винаги стават като мен ме няма, тюх. :)
Няма да доживея да намажа хаха. Емо, не ти приляга да коментираш кой какви сметки плащал, но за сметка на това един два курса по фотография биха били добри. Или то това на снимките е ефект на фотошопа. :)

24.01.05
13:46

Изхвърлете го тоя апарат, снима със собствено мнение :lol:
Да подтвърдя и аз, че юзърът the Doc по име Тони успешно подкупи част от модераторския екип на форума, както и един от членовете на екипа на сайта и в момента се ползва с особени привилегии. Взимайте пример от него и всичко ще е ОК. :lol:  :lol:

24.01.05
13:48

Ееее Митте всичко това е в кръга на шегата! Но да само Владо намаза от подкупа. А онова не е ефект на фотошопа! Отдавна съм взимал курсове по фотография с отличие! :) Но тука се опитах малко по фън да са.
по-здрави

Абе шега шега, ама не знаеш на кой от потребителите няма да му издържи чувството за хумор и ще си въобрази разни блудкави неща.

[quote author=“Sax-o-matic”]Абе шега шега, ама не знаеш на кой от потребителите няма да му издържи чувството за хумор и ще си въобрази разни блудкави неща.

Ееее, ама то това е същността на занятието. Емо се опитва да инспирира още почерпки :) :) :)
Сакс, а дереджето е такова: черпят, когато теб те няма, защото ти си им много скъп, за да те почерпят. Нямат толкова пари. Затова черпят нас, а ние те подработваме
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Майтап бре другари. Имаше почерпка, ама човекът я направи просто от добро сърце, а не заради чудовищните обществени привилегии, които можем да му предоставим :)

ПП. Емо, то това с почерпката е шега, ами това с:
[quote author=“Emil_mlo”]модераторка на модератор

сериозно ли е?

24.01.05
17:06

ПП. Емо, то това с почерпката е шега, ами това с:
Emil_mlo написа:
модераторка на модератор

сериозно ли е?

Тука ще стане мелето май :lol:

[quote author=“Sax-o-matic”] Или то това на снимките е ефект на фотошопа. :)

Да Митак напълно си прав вероятно ефекта е от Photoshop Rakiq Edition 500mll :D

24.01.05
18:00

[quote author=“Martin”]ПП. Емо, то това с почерпката е шега, ами това с:
Emil_mlo написа:
модераторка на модератор

сериозно ли е?

Тука ще стане мелето май :lol:

Малее ако стане мелето смятай, че дзвера няма да доживее до другата среща.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1