ъпгрейд на телесата

Темата е заключена.

16.03.09
15:33

:cheese:  гати убитото заглавие ИМАМ няколко въпроса тренировката ми е  гръб+бицепс+прасец                                                   
                                            крака и рамо
                                            гърди и трицепс    ДОБРЕ ЛИ Е /С ПО4ИВКИ МУ ДНИТЕ/
Пия гейнер но само в деня на тренировка да го вземам ли и като по4ивам

ПЦ надявам се и biggggy да отговори /добри съвети даваш/ не се трогвай  ;-P       а и 52 кг съм

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.03.09 20:25.

ER

16.03.09
15:43

Супер е :)

ГН

16.03.09
16:52

Феноменално е! :)

16.03.09
17:01

Направо нямам думи  ;)

16.03.09
17:58

Гениално !!

16.03.09
18:00

Какво направи с тебе тая радиация?!

16.03.09
18:00

казано от NGUN на 16.03.09, 15:33:

:cheese:  гати убитото заглавие ИМАМ няколко въпроса тренировката ми е  гръб+бицепс+прасец                                                   
                                            крака и рамо
                                            гърди и трицепс    ДОБРЕ ЛИ Е /С ПО4ИВКИ МУ ДНИТЕ/
Пия гейнер но само в деня на тренировка да го вземам ли и като по4ивам

ПЦ надявам се и biggggy да отговори /добри съвети даваш/ не се трогвай  ;-P       а и 52 кг съм

Пиши му тогава на лична

BU

16.03.09
18:27

Кой ти е разкрил тайната?

16.03.09
19:56

Да ти кажа честно, нямам идея каква тайна съм му разкрил на колегата, но програмата за мен е кофти, поне аз не бих тренирал гърди с трицепс и гръб с бицепс. Защо прасеца е отделно от краката?

Прилича на още една сатира за архива. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1