Animal Cuts или SYNTRAX Fyre

Прескочи до:

Единия се храни в 11 часа и яде 4 пъти на ден а другия започва в 10, вие какво очаквате. Тия хапчета да не са някакви вълшебни свалял съм по 20 кг и без грам хапче, всичко е в диетата и спорта.

15.03.09
18:41

казано от Иван Шишманов на 15.03.09, 16:33:

Единия се храни в 11 часа и яде 4 пъти на ден а другия започва в 10, вие какво очаквате. Тия хапчета да не са някакви вълшебни свалял съм по 20 кг и без грам хапче, всичко е в диетата и спорта.

Аз нещо май не те рзбрах,какво от това ,че аз съм почнал в 10,а той в 11 ???? Да за яденето напълно си прав ,че играе мн важна роля,а щом си толко по диетите ае кажи ,искам да сваля корема???

JoRRj91 недей пита глупости така или иначе ти вече си решил как да сваляш корема купил си си хпченца и той сам да се сваля нали така. Мнението ми каквото и да е то е поставено в предсвършен факт.

15.03.09
20:48

казано от Иван Шишманов на 15.03.09, 20:09:

в предсвършен факт.

Нещо не разбрах. Да не е пред свършен факт :)

Jorrj, диета не се прави като се става в 10 часа. Ставаш в 7-7:30, лягаш в 23:30 и ядеш 6-7 пъти междувременно...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 15.03.09 20:49.

16.03.09
10:09

Значи пичаго аз не ставам в 10 ,а в 6 и 30 или към 8,зависи от смяната която съм,а за хапчетата вече наистина е свуршен факт защото така или иначе вече ги свърших

ГН

16.03.09
10:41

казано от Martin Tomov на 15.03.09, 20:48:

в предсвършен факт.

Jorrj, диета не се прави като се става в 10 часа. Ставаш в 7-7:30, лягаш в 23:30 и ядеш 6-7 пъти междувременно...

Що? Миналата година имах повече от добри резултата и с правех диетата като ставах в 11. Проблем? Ае, глупости, ако нямаш дор да ставаш в 7, не ставаш в 7 - диетата си е диета, не някакви казармени глупости.

16.03.09
10:48

казано от Георги Николаев на 16.03.09, 10:41:

в предсвършен факт.

Що? Миналата година имах повече от добри резултата и с правех диетата като ставах в 11. Проблем? Ае, глупости, ако нямаш дор да ставаш в 7, не ставаш в 7 - диетата си е диета, не някакви казармени глупости.

+1

16.03.09
10:58

Предполагам сте избрали Cuts-a заради по-ниската цена, но аз дигам 2 ръце и 2 крака за Fyre-a :)

16.03.09
11:27

казано от Lenks на 16.03.09, 10:58:

Предполагам сте избрали Cuts-a заради по-ниската цена, но аз дигам 2 ръце и 2 крака за Fyre-a :)

Цената при мен не беше важен фактор.От адски много места събрах само положителни мнения за Cut-a и затова избрах тази добавка.
@Иван Шишманов
Относно начина ми на хранене-не мисля,че трябва да обсъждаш него.Избрал съм хранителен режим,който съм в състояние да спазвам и засега дава доста добри резултати(за 6 седмици съм свалил 10 излишни кг).Въпросът ми беше ясен и нямаше нищо общо с диетата ми...

16.03.09
17:04

казано от Георги Николаев на 16.03.09, 10:41:

в предсвършен факт.

И в колко лягаш? Не съм се хванал тука за старшина да уточня, никой не говори за никва казарма. Ставай ако искаш и в 4 следобяд. Аз ако стана в 11 и цялото хранене ми отива на кино. Ако ми обясниш как да изям тая храна дето я изяждам за 17 часа, за 12-13, ок...

16.03.09
17:16

казано от RiCKi^nYc на 16.03.09, 11:27:

Цената при мен не беше важен фактор.От адски много места събрах само положителни мнения за Cut-a и затова избрах тази добавка.
@Иван Шишманов
Относно начина ми на хранене-не мисля,че трябва да обсъждаш него.Избрал съм хранителен режим,който съм в състояние да спазвам и засега дава доста добри резултати(за 6 седмици съм свалил 10 излишни кг).Въпросът ми беше ясен и нямаше нищо общо с диетата ми...

Всичко има общо с диетата ти... Дотолкова, доколкото тя е най-важното нещо независимо дали сваляш или качваш. И това че си свалил 10 кг за 6 седмици, не означава непременно, че хранителния ти режим е добър. Защото могат и повече кг да се свалят и не по толкова здравословни начини, нали? Човек да не изрази несъгласие, заеби. Като толкова ги разбираш нещата, че не търпиш забележки, защо пишеш тука да питаш каквото и да е..?

16.03.09
17:28

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 17:16:

@Иван Шишманов

Всичко има общо с диетата ти... Дотолкова, доколкото тя е най-важното нещо независимо дали сваляш или качваш. И това че си свалил 10 кг за 6 седмици, не означава непременно, че хранителния ти режим е добър. Защото могат и повече кг да се свалят и не по толкова здравословни начини, нали? Човек да не изрази несъгласие, заеби. Като толкова ги разбираш нещата, че не търпиш забележки, защо пишеш тука да питаш каквото и да е..?

Вече съжалявам,че попитах.Благодаря за “помощта”.Явно няма да намеря отговор тук.

16.03.09
17:34

казано от RiCKi^nYc на 16.03.09, 17:28:

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 17:16:

@Иван Шишманов

Вече съжалявам,че попитах.Благодаря за “помощта”.Явно няма да намеря отговор тук.

Айде ся ни се разсърди на всички и повече недей да влизаш в сайта. пф...

Хайде да не спорите и да не спамите темата, защото вероятно вече е влязла в полезрението на някой мод който да я затрие а темата не е лоша. Ясно, е че тук е пълно със съмнителни разбирачи като навсякъде в БГ. Нека и аз попиша по темата. Не съм ползвал Анимал кътс но миналата година изпих две опаковки Файър и съм доста доволен. В началото тежко го понасях, но благодарение на него съм правил жестоки тренировки от по два часа с един дъх. Силова след това 40-50 минути пътека на интензивно ниво ей така от нищото.  Немога да кажа, че самия Файър ме е отслабнал но той ми даде инструмента с който да го направя а именно една качествена тренировка, това прибавено към едно добро хранене ми докара - 35 кг във времето. Ако се разровите малко във форума ще видите, че Файър беше хита на сезона за топене на мазнини за миналата пролет, тази е напълно възможно отново да е този бърнер. Бтв според мен някой диети са много по строги от една съвременна родна казарма :)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.03.09 18:33.

16.03.09
20:01

Аз съм взимал кътс и останах много доволен.Дава енергия,но хапчетата са много и кофеинът ми влияеше зле.Сега си купих файър.Пих няколко дни по 1хапче ,2 приема на ден ,за да свикна и от днес го почнах както си трябва 2по2.За сега съм впечатлен от затоплянето сутрин след  като го пия(праща ме в кенефа с извинение) и ,че след 45 минс тежести и 70 минс интензивно кардио(всичко това на гладно) го няма онова скапване,заради което едвам се прибирах от залата (докато взимах кътс).Също така кофеинът вътре някакси не ми действа както беше при кътса.За момента съм много доволен,ще видим на края на месеца какво ще покажат теглилките.

Мнението беше редактирано от kilima7 на 30.03.09 19:37.

16.03.09
20:13

Абе тука стана мазало,се пак темата е кое е по-доброто...нека секи помогне с каквото може,кажете и с каква диета може да се комбинира ,защото както знаем(или вече разбрахме) тя е мн важна при свалането ;)

26.03.09
08:13

Мисля че правилният начин е всеки който е ВЗИМАЛ от тези два продукта да сподели начина на прием, с какво е комбинирал и ест. резултата. То и аз съм чел по форумите мн неща ама с copy/paste не става.
    В момента съм на FYRE 3x2 пр. храна - втора седмица. Мисля да го пия към месец. Комбинирам с Acetil-L Carnitine на прах като съм ограничил сладко,тестено и храненето след 19ч.  FYRE наистина дава мн енергия за една пълноценна тренировка+кардио, което според мене е начина за изчистване. За сега съм  -2,5кг предимно в областа на корема и любовните дръжки, тъй като др. мерки са ми се запазили. Имам предвид че не съм загубил ММ. И още нещо странно, в залата получавам доста напомпване по време на тр. Преди 3седм. спрях SuperPump250 и  се съмнявам още да ме държи ефекта от него. Чувствам се почти както когато го пиех. М/у другото SuperPump250 е наи-добрия продукт с най-голям ефект, който сам приемал,но не е за тази тема :)

04.04.09
18:57

Свършвам 3-та седмица с Fyre .Пия го 2x2 тренирам доста и спазвам добро НВД.След втората седмица забравих ,че пия бърнър.Явно свикнах много бързо с него.Все още ме разхлабва при сутрешния прием ,  но като цяло ефектът беше от 3-4-ти ден до 12 - 13.Имам чувството ,че кътс ми действаше до края на цикъла.
Държа да кажа ,че преди да взема Fyre бях спрял кафетата поне за 2 седмици.

05.04.09
07:08

Така на бързо да драсна една примерна схема на моя прием как го правех и изпих си опаковката до последно и така и не свикнах с него.
Кардио-Сутрин/ Силова вечер+кардио.
1Х3-така седмица и нещо.
После 2Х3, и последните 2 седмици 3Х3. Така и не му свикнах. Много ясно е че ако започнете на 2х2 ще свикнете с него...

05.04.09
07:40

казано от tonu на 05.04.09, 07:08:

Така на бързо да драсна една примерна схема на моя прием как го правех и изпих си опаковката до последно и така и не свикнах с него.
Кардио-Сутрин/ Силова вечер+кардио.
1Х3-така седмица и нещо.
После 2Х3, и последните 2 седмици 3Х3. Така и не му свикнах. Много ясно е че ако започнете на 2х2 ще свикнете с него...

Започнах 1x1 , след няколко дни 2x1 , и от 7-8-ми ден почнах 2x2.Явно грешката  е в мен.Последната седмица ще я направя 3 преди трен и 2 след обед.Ще ми стигне таман до събота.Ще видим как ще ми се отрази.

kilima7 това, че не усещаш да гориш и да се топиш не означава, че не е така

05.04.09
10:23

казано от Иван Шишманов на 05.04.09, 09:14:

kilima7 това, че не усещаш да гориш и да се топиш не означава, че не е така

Прав си,така е.Сега си взех и точни мерки и се оказа ,че съм загубил още сантиметри.Това , което имах предвит е ,че го няма приливът на енергия от първите 12-13 дни. ;)Ще напиша крайния резултат от цикъла на края на другата седмица.

П.С. резултатът е 5 кг за почти месец.Страшно доволен съм от Fyre , не съм взимал нещо подобно на него.

Мнението беше редактирано от kilima7 на 22.04.09 13:03.

05.04.09
11:27

Еми при мен прилива на енергия от Fyre никога не е бил постоянен и не винаги съм гочуствал, но имаше други неща който подсказваха, че работи, определено чуствах, че метаболизма ми работи на съвсем друго ниво, чуствах някаква топлина в стомаха... А и той ми даде това което исках не много бързо,но постоянно сваляне на мазнините от проблемите ми части - корема и паласките...

26.04.09
14:39

От 5 дена вече съм на Кътс и определено ми действа добре – дава ми много сила и издържливост, което ми помага да горя повечко калории в залата. (от 10мин мноооооого трудно тичане минах от раз на 60мин с лекота!!!)
.. За трети път взимам кътс, първият път много добре ми подейства, много се изчистих.. втория път не толкова много, но определено мисля, че вината си беше моя защотото детата ми не струваше. за третият път ще видим...

но мисля, че бърнер се взима само когато си от доста време на добра диета (Warrior diet за мен е the best) + спорт, и добавката ще помогне да се доизчистиш до перфектност.. иначе за сваляне на килограми не мисля, че е добра идея, точно и за това при мен вторият път не подейства – защото имах доста кила да свалям.

та по първоначалният въпрос на поста – аз лично съм за кътс. успех!

27.04.09
19:42

Впечатленията ми за сега от FYRE(2х2):
Понякога усещам затопляне в стомаха,даже на моменти ме дразни.
Убива ми апетита,което много ме дразни.Не мога да разбера кога съм гладен.
Прилив на енергия ми даваше в началото,сега не усещам нищо.
Определено топи гада,забелязвам по вените на ръцете и гърдите.Преди на гърдите не бяха видими.Не съм се теглил от доста време,но това е защото много сериозно си наруших режима на хранене,а и се отказах окончателно от диетите ( Дюкан,НДВ и др.)
Това е за първата опаковка,която още не съм я свършил.Взех си втора и ще видим.

Мнението беше редактирано от V-Sag на 27.04.09 19:43.

27.04.09
19:43

Почини м/у двете опаковки.

27.04.09
19:47

Щом си си нарушил диетата, ефектът от Файър-а едва ли би бил оптималния....

28.04.09
07:41

казано от tonu на 27.04.09, 19:43:

Почини м/у двете опаковки.

Колко време трябва да се почива.Никъде в темите за Fyre не видях да се споменава почивка.

казано от Martin Tomov на 27.04.09, 19:47:

Щом си си нарушил диетата, ефектът от Файър-а едва ли би бил оптималния....

Сесията ми идва,абсурд да правя нисковъглехидратни диети,при положение,че мозъка ми се нуждае от глюкоза.То аз като ставам сутрин да бягам,после НВД и вечерта зала - излудявам.Нямам сила,разсеян съм и т.н.

Мнението беше редактирано от V-Sag на 28.04.09 07:42.

28.04.09
13:38

Не е задължително да си на НВД, за да сваляш. Стига да не се занемари изцяло храненето и да се започне да се ядат глупости, не е чак такъв проблем...

29.04.09
06:30

казано от HowWeDo на 27.04.09, 19:42:

Впечатленията ми за сега от FYRE(2х2):
Понякога усещам затопляне в стомаха,даже на моменти ме дразни.
Убива ми апетита,което много ме дразни.Не мога да разбера кога съм гладен.
Прилив на енергия ми даваше в началото,сега не усещам нищо.
Определено топи гада,забелязвам по вените на ръцете и гърдите.Преди на гърдите не бяха видими.Не съм се теглил от доста време,но това е защото много сериозно си наруших режима на хранене,а и се отказах окончателно от диетите ( Дюкан,НДВ и др.)
Това е за първата опаковка,която още не съм я свършил.Взех си втора и ще видим.

Аз тъкмо привърших втората опаковка. Относно затоплянето - и при мене се появява но мисля че се досетих от какво е. Понеже се пият на гладно и понякога капсулата се залепя за стената на стомаха. Прилива на енергия според мене се дължи и малко и на първоначалното надъхване. Което естествено отминава. Просто организма привиква със съставките и ефекта пак го има но не е толкова изразен. Поне при мене е така. Определено действа. Доста вени започнаха да се виждат. А и честото ходене до ВЦ-то /2-3 пъти/ говори че организма се прочиства

29.04.09
07:27

Капсулата, като такава след секунди можеш да я отпишеш.Разтопява се буквално.

29.04.09
14:28

Приемайте продукта с вода за да не залепва. Иначе капсулата заминава бързо да... Почвайте с по-ниска доза за да може след това да увеличите до 2 или 3 капсули и да се запази ефекта. Разбира се тялото привиква към този тип продукти и трябва да се прави пауза за да действа пак.

13.05.09
06:55

Здравейте,

имам малък проблем с Animal Cuts.

Доколкото съм чел и чувал във всяко пакетче би трябвало да има по едно червено хапче със стимуланти.
В моята опаковка такова хапче не мога да намеря.
Това означава ли, че съм си купил менте или просто хапчето не е ЧЕРВЕНО, а някакъв по-светъл цвят ?

01.09.09
07:23

Здравейте :) искам и аз да помоля за съвет, въпреки, че виждам че май сте се събрали мъжка компания. Чудя се дали и аз да не го пробвам тоя Fyre. Висока съм 165см., тежа 51кг. мазнини 19,4% :(. Искам да сваля 3килца някъде. Пробвах една диета “безвъглихидратна”, ама е ужасна, пук и не мога а живея без млечни продукти. Правя си вкъщи коремни преси, тичам, карам колело, само че непостоянно. Днес правя 100 коремни после 1 седмица нищо и естествено няма резултат, а като няма резултат няма и стимул и така вече цяло лято си седя 51кг. Сега съм решила да си купя някакъв продукт и да започна фитнес. Дано като започна да се зарибя и да стана по-сериозна :).  Fyre подходящо ли е за този момент?

01.09.09
09:45

Пил съм Анимал кътс,резулатаите бяха обезводняване,и приповдигнато настроение,най-вероятно заради кофеина...
След като го спрях,водата се върна,и ефект никакъв!
За мен, това е скъп диуретик!

Мнението беше редактирано от дебелия на 01.09.09 09:45.

01.09.09
13:19

казано от Dobro_Dete на 01.09.09, 07:23:

Здравейте :) искам и аз да помоля за съвет, въпреки, че виждам че май сте се събрали мъжка компания. Чудя се дали и аз да не го пробвам тоя Fyre. Висока съм 165см., тежа 51кг. мазнини 19,4% :(. Искам да сваля 3килца някъде. Пробвах една диета “безвъглихидратна”, ама е ужасна, пук и не мога а живея без млечни продукти. Правя си вкъщи коремни преси, тичам, карам колело, само че непостоянно. Днес правя 100 коремни после 1 седмица нищо и естествено няма резултат, а като няма резултат няма и стимул и така вече цяло лято си седя 51кг. Сега съм решила да си купя някакъв продукт и да започна фитнес. Дано като започна да се зарибя и да стана по-сериозна :).  Fyre подходящо ли е за този момент?

Здравей,
Незнам дали знаеш но Огънчето не е шега работа. Аз лично съм малко скептичен към него и бих ти препоръчал Spyce. Но имай в предвид, че няма да постигнеш нищо без правилен хранителен режим и много тренировки. Това не е вълшебно хапче. Има много гадни странични ефекти, е поне за мене бяха гадни. Но се търпи.
По добре да си направиш дневник, който да ти бъде нещо като стимул за развитие. И запомни, че хубавите неща стават бавно!

01.09.09
13:26

Ееее стига бе какви са тези гадни странични ефекти докато водеше дневника беше супер доволен сега изведнъж... странно - повечето хора го почвате от 2 или 3 дози или хапчета и после се оплаквате. При правилен прием всичко е наред... че е силен фетбърнер силен е - но това му е действието - силен термогеник...

DO

01.09.09
14:08

Animal cuts работи най-добре.

Мнението беше редактирано от donati на 01.09.09 14:08.

01.09.09
14:08

Пил ли си го? Как го усети?

01.09.09
14:12

казано от kao на 01.09.09, 13:26:

Ееее стига бе какви са тези гадни странични ефекти докато водеше дневника беше супер доволен сега изведнъж... странно - повечето хора го почвате от 2 или 3 дози или хапчета и после се оплаквате. При правилен прием всичко е наред... че е силен фетбърнер силен е - но това му е действието - силен термогеник...

Ами, има записки със ефектите в дневника ми. Препоръчвам Spyce , и мисля че за жена е по подходящ.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1