Малко упътване да си избера протеин :)

Темата е заключена.

16.03.09
14:50

Вмомента пия Nutra Force Whey Blend и трябва да кажа че съм МНОГО доволен от протеина.Приятен вкус,няма пяна,не надува..абе перфектен е.Не знам още колко му остава,не е на свършване,обаче реших да пусна тая тема.Реших другия протеин да е на друга фирма,не защото не ми харесва NF,просто искам да пробвам и другите :) Кандидатите са |Universal - Ultra Whey Pro Цък|Mega Pro - Magnum Whey IIЦък|American Sports Nutrition - American WheyЦък| Протеините на Now/ON са извън списъка,поради доста завишените цени,които немога да си позволя :) Иначе го ползвам така - 1 път сутрин като протеинов заместител(не винаги),1 път преди тренировка и 1 път след тренировка.Ами препоръчайте ми от тези горните,кой има най-много положителни черти и да го взимам.Американа има много въглехидрати(6гр)и 20 гр протеин сравнение с  другите (22-24),но пък е на добра цена.Ultra Whey Pro ми се вижда добър,някой ако може да ми каже амино профила му?А Магнума има от 3те вида протеин разпределени в равно количество,не знам това добре ли е зле ли е,но като цяло и той ми се вижда добър и е на приемлива цена,гледах му амино профила и е добър.Кажете си и вие мнението :)

Темата беше редактирана от head_hunter на 17.03.09 11:59.

16.03.09
15:42

Грабвай Американ Уейя,
уникален вкус и качество за без пари.

16.03.09
15:51

е точно за без пари не е  пък и едвали ще усети разлика с НФ... в случая амеикън уей е идентичен бюджетен протеин, на хартия дори е малко  по-лош .. аз вече 2 месеца пия от него и съм доволен в общи линии.като го свърша ще мина на НФ понежем и се струва по-подходящ за период на чистене... на твое място бих опитал магнума

16.03.09
16:08

По принцип си е почти невъзмжно да усетиш разлика между един и друг протеин.
Между тези двата ще усети огромната разлика във вкуса в полза на ASN-a.
Иначе ако иска автора на темата, протеин от по високо ниво - Syntha 6.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 16.03.09 16:08.

16.03.09
16:24

Американа за вкус съм чувал че е страшен,и цената е много добра,обаче ме смущава голямото количество въглехидрати и това че има по-малко протеин в доза..А какво е мнението ви за Ultra Whey Pro?Магнума е добър,обаче как да ви го кажа...толкова голяма конкуренция,че мозъка ми гледа на 131 страни :lol: А този Syntha 6 е добър ама чак толкова специални формули не ми трябват а и не ми излиза изгодно.Моля не ми предлагайте други протени,че тотално се раздвоявам,само между тея трите.

16.03.09
16:39

Meжду тези протеини, а и почти всички останали всъщност, разлика няма да усетиш. Като си доволен от нутрата, защо ще я сменяш? Ако все пак твърдо си решил да взимаш друг, вземи най-изгодния. И не им се притеснявай на въглехидратите, тва са няма и 20 гр на ден от протеина, какво са 20 грама... Нито ще чистиш, нито се омазняваш супер лесно като те гледам. По-скоро точно обратното, трябва да качиш някой и друг килограм. Плочките ще изглеждат 20 пъти по-добре ако има мускул там, а не просто липса на мазнини...
С две думи - кой от тея трите... ми все тая...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 16.03.09 16:40.

16.03.09
16:42

казано от CheFolino на 16.03.09, 15:51:

амеикън уей е идентичен бюджетен протеин

Ох, видя го това написано в една тема, и сега ти присъства във всяко мнение... Напиши си го в подписа направо, че да не се мориш да го пишеш постоянно...

16.03.09
18:52

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 16:42:

Ох, видя го това написано в една тема, и сега ти присъства във всяко мнение... Напиши си го в подписа направо, че да не се мориш да го пишеш постоянно...

а не е ли така ? не виждам забележката  ти да има общо с темата , по-скоро я тълкувам като някакъв вид заяждане, което ще подмина .. пък и какво ,кога и къде ще пиша в крайна сметка си е моя работа , нали така г-н Tomov ;) или имаш нещо против ?

Мнението беше редактирано от CheFolino на 16.03.09 19:02.

16.03.09
20:09

Дано да сте пили и двата протеина за да определяте огромната разлика във вкусът. На мен лично нутрата ми допада повече на вкус от американ уей , просто той е доста доста сладък(и нищо особено) в сравнение с нутрата , така че всичко е въпрос на вкус

Мнението беше редактирано от target на 16.03.09 20:10.

16.03.09
20:17

казано от CheFolino на 16.03.09, 18:52:

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 16:42:

а не е ли така ? не виждам забележката  ти да има общо с темата , по-скоро я тълкувам като някакъв вид заяждане, което ще подмина .. пък и какво ,кога и къде ще пиша в крайна сметка си е моя работа , нали така г-н Tomov ;) или имаш нещо против ?

Дали имам или нямам нещо против, ще си остане за мен. А по темата съм се изказал и нямам какво повече да добавя. Можеш и ти да кажеш нещо, което не си прочел някъде, г-н Оригинален... Няма да пиша повече тука, че ми писна да споря за глупости.
Сори за офф-а...
П.П. рhr34k, btw темата е малко безсмислена...

16.03.09
20:23

момчета,промяна в плана..вижте Тази тема :)

16.03.09
21:28

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 20:17:

... Можеш и ти да кажеш нещо, което не си прочел някъде, г-н Оригинален...

Драги ми Смехурко .. нали се сещаш ,че нито ти , нито Аз ще откриваме топлата вода .. всеки нещо отнякъде е  прочел и съответно научил ... или ти си някакъв скрит коз (гений) и нещата ги знаеш по рождение ? много ми стана интересно от какво се издразни толкова ? проследих голяма част от постовете ти и смятам ,че и ти също  като мен просто преразказваш нещата които някъде си прочел , но какво от това ? кой не го прави ? аз лично не виждам нищо лошо в това , въпреки ,че се занимавам със фитнес от скоро ,чета много литература за хранене и суплементи ... и аз повече няма да водя спорове ..

16.03.09
21:31

казано от CheFolino на 16.03.09, 21:28:

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 20:17:

... Можеш и ти да кажеш нещо, което не си прочел някъде, г-н Оригинален...

Драги ми Смехурко .. нали се сещаш ,че нито ти , нито Аз ще откриваме топлата вода .. всеки нещо отнякъде е  прочел и съответно научил ... или ти си някакъв скрит коз (гений) и нещата ги знаеш по рождение ? много ми стана интересно от какво се издразни толкова ? проследих голяма част от постовете ти и смятам ,че и ти също  като мен просто преразказваш нещата които някъде си прочел , но какво от това ? кой не го прави ? аз лично не виждам нищо лошо в това , въпреки ,че се занимавам със фитнес от скоро ,чета много литература за хранене и суплементи ... и аз повече няма да водя спорове ..

Ми продължавай да четеш. И допрочети моите постове. Току виж си се обогатил още повече...

16.03.09
21:37

ооо .. ГУРУ на фитнес познанията .. ще го направя ...  :) искренно ти свалям шапка Ваше Височайство

16.03.09
21:40

Xaxaxaaxxaax Стига ве момчета.... излагате се.

HE

17.03.09
11:56

Хайде да престанете със заяждането да не се наказваме - става ли?
Мисля и двамата сте наясно с правилата на форума!
п.п. Поради изчерпване на темата се заключва!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.03.09 11:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1