15.03.09
16:55
Привет,
Бих искал да попитам как точно става доставянето от САЩ/Европа ?
Искам да поръчам добавка, която не е налична в България и не се предлага по българските сайтове.. намерих я в един френски сайт - 28 евро за 25 грама и в един американски сайт - 50 грама за 40 долара (странна разлика, нали ? Като се има предвид, че продукта е от една и съща фирма (просто различни разфасовки))
Та, основният ми проблем е, че адресът ми е в общи линии неоткриваем. Просто до скоро местността беше вилна зона и адресите ги вкараха едва това лято. Пробвах да си пусна сам писмо, но то така и не дойде. То таксиметровите шофьори не го намират, камо ли пощальоните :)
Има ли вариант да поръчам от САЩ до поискване ? Знам, че те така ли иначе няма да ми го донесат до вратата, но би трябвало да пратят писмено известие за пристигането и как да получа пратката на даденият адрес (който в случая не съществува.). Възможно ли е да оставя само град и телефон за връзка или ще се наложи да давам адреса на някой познат ? :)
Освен това, има ли нещо което да мога да направя за да се бави по-малко пратката по митците ? Някак си да е обявена цената и съдържанието и.. или нещо такова. (защото не вярвам продукт за 40 долара да слагат мито.)
Благодаря предварително :)
Ако е от США и цената на стоката не надвишава 150евро няма проблеми, и никой не ти го носи на крака така че не се самозалъгвай - трябва ти да ходиш да си го взимаш от пощата. А за тва дали е пристигнало, фащаш си патечката и ходиш да питаш в пощата или на някакъв тел. номер ако имат
17.03.09
15:05
Въпроса е дали ще ми го изпратят, ако не им дам точен адрес.. И въпроса с митниците ми е важен, защото при такава разлика в цените.. ако няма мито ще ми излезе по-евтино от САЩ, отколкото от Франция..
17.03.09
15:32
казано от roflcopter на 17.03.09, 15:05:
Въпроса е дали ще ми го изпратят, ако не им дам точен адрес.. И въпроса с митниците ми е важен, защото при такава разлика в цените.. ако няма мито ще ми излезе по-евтино от САЩ, отколкото от Франция..
Ако го няма в Б-я, го поръчваш от интернет. Даваш какъвто искаш адрес,
те го пращат до най - близкия клон на Български Пощи до адреса, които си дал.
По принцип няма да ти го обмитят, но знае ли се, може ти да си един от малкото некъсметлии. Успех.
казано от Finish First на 17.03.09, 15:32:
Даваш какъвто искаш адрес,
Неможе да даваш какъвто си искаш адрес, щото няма да ти пратят пратката. Адреса ти трябва да е еднакъв с адреса от дебитната/кредитната ти карта, с която си поръчал.
А каква е тая добавка иначе?
Мнението беше редактирано от freddddy на 17.03.09 16:32.
и е много важно да посочиш верния пощенски код - пратката ти пристига в пощенския клон и от там си я получаваш
18.03.09
12:08
Аз си мислех да дам пощенския код на централната поща ?
Иначе добавката е оксирацетам, помага за концентрацията. Не е свързана с бодибилдинга, но се продава от фирмите които се занимават с добавки.
Прочетох, че хранителните добавки били с отделен режим и често ги задържат по митниците.. има ли значение колко е голяма пратката ? Демек, като е 60 грама и струва 40 долара, има ли по-голяма вероятност да пристигне без проблеми ?