Помогнете да избера най-подходящите

07.03.09
17:38

Значи , аз съм момче почти на 16 съм.Висок съм 172 и тежа 75 килограма.Основно искам да се стегна.Проблемните ми зони са корема и гърдите.Искам да изчистя мазнините и в същото време да оформя тялото си като цяло.
Четох тук-там ,поразпитах и ми препоръчаха анимал кътс+синефрин+л-карнитин , други ми казаха да избера между л-карнитина и анимал кътс и да го съчетая със синефрина.Не съм наясно и не съм взимал нищо до сега и се допитвам до по-опитните.Какво ще ми препоръчате вие?
*Когато гледах за анимал кътс видях , че не се препоръчва за лица под 18 години...
Ако имате въпроси към мен, питайте...

Извинявай, че ще отвърна с въпрос, но на 172 / 75 този арсенал ми се струва малко прибързан. Може ли да качиш снимки, за да може заедно да определим въпросното стягане?

07.03.09
17:51

Ами , всъщност точно сега не мога да кача снимки , защото не ми се намират подходящи , но аз не целя точно да сваля много кила , а да орелефя тялото си като цяло и да сваля корема... и както казах вече по-горе ми предложиха тези хранителни добавки и просто искам съвет за тях...

07.03.09
18:17

Значи за да се орелефиш трябва да има мускулна маса под мазнините. По-вероятно просто ще отслабнеш така. Ма според мене действително са твърде много нещата, които смяташ да пиеш. Един Л-карнитин + диета + кардио (последните 2 са ключовата част) са напълно достатъчни. Няма какво чак толкова да сваляш, че да прибягваш до бърнъри според мен..

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 07.03.09 18:17.

07.03.09
21:15

От личен опит ти казвам че карнитина ти стига,освен ако не си много зле откъм мазнини.Както каза Марто карнитин(който само ще подпомогне за по-бързо и по-добро сваляне,НО няма да го направи без тренировки и диета) + диета + тренировки(кардио също и силови да натрупаш малко маса и да се пооформиш).

08.03.09
19:50

Разбира се , добрата диета , силовите упражнения и кардиото са в основата на всичко , пределно ясно ми е , че л-карнитина е само добавка , която помага (когато я взимаш правилно).Просто моля да ми предложите някои комбинации с които да увелича и забързам горенето на мазнините.До тук са ми предложили Л-карнитин със синефрин, предложиха ми и анимал кътс...Дайте някакви комбинаций и вие като имате предвид че съм почти на 16(април месец ги навършвам) и до сега не съм опитвал никакви хранителни добавки..
Също ако има вариант да не сваля мускулна маса да пия нещо допълнително ... Парите не са проблем ... Е вие сте ;]

08.03.09
19:54

Значи аз ти казах, а и други такива мнения се изказаха, че карнитина ти е достатъчен засега. Няма защо да бързаш да сваляш. Така или иначе с карнитин 5 кг се свалят за месец-два.
Ако искаш да не губиш мускулна маса можеш да вземеш ВСАА, на прах, пий по 10-20 грама на ден. Може и суроватъчен протеин, но за твоите цели го пий само след ставане и след тренировка.

14.03.09
19:42

Аз коремчето почти го свалих със Л-кренитин,пия го преди тичане и след това си лепя наилонов плик през корема за да се пота и тичам доста,но незнам дали така си запазвам мускулната маса или я губя.

16.03.09
23:33

казано от Kristiqn1992 на 14.03.09, 19:42:

Аз коремчето почти го свалих със Л-кренитин,пия го преди тичане и след това си лепя наилонов плик през корема за да се пота и тичам доста,но незнам дали така си запазвам мускулната маса или я губя.

Това с найлона не е добре за мазнините покрай бъбреците - Внимавай!!!

По темата:
Пробвай първо с диета+кардио, недей да бързаш да взимаш карнитин на твойте години (не е много добре за сърцето).

17.03.09
08:17

с наилони и такива термогенични колани,се разваля термогенното своиство на организма и изхвърля вода и минерали,а не мазнини

ВИ

17.03.09
08:24

казано от Sentetic на 17.03.09, 08:17:

с наилони и такива термогенични колани,се разваля термогенното своиство на организма и изхвърля вода и минерали,а не мазнини

Освен това ако е достатъчно стегнат такъв колан или гащи, притиска и нарушава кръвообращението и има обратен ефект. Виждал съм жена , която носеше такова нещо по 12 часа на ден. Накрая беше свалила от всякъде другаде но не и под термогащите. Уникална гледка беше.

17.03.09
10:20

именно,а ся погледнах и какъв “аресенал” от добавки си е подготвил автора на темата.като за начало ти препоръчвам да прочетеш съдържанието на анимал кътс-то е л-карнитин,синефрин,гуарана,кофеин и мн.други витамини и билки.анимал кътс е една от наи-добрите разработвани формули някога,но там е проблема,че дозите на съставките в него са много малки.затова си избери или л-карнитин и синефрин или анимал кътс които стига за 3 седмици после почиваш една седмица и ако не си доволен от резутатите от 1вата кутия продължаваш с 2ра

17.03.09
16:36

Благодаря,щом не е добре ще тичам без найлон.
Здравето е по важно :)

17.03.09
17:21

Според мен Кътсът има всичко необходимо,другите са излишни.Друг е въпросът ,че до колкото знам не се препоръчва за лица под 19.Силничък си е .
Според мен имаш нужда да влезнеш малко в залата,потренирай месец,два  и после си помисли дали ще са ти необходими добавки, така и така добавките трябва да се включат поне 1-2 седмици след започването на тренировките и диетата ,за да изкараш  водата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1