Маса за гърди

17.03.09
22:04

Здравейте!!!Нов съм в сайта и бих искал да се допитам до вас някои неща!Значи на 22 години съм и тренирам от 2-3 години  но с много прекъсвания от които някои от по 6-7 месеца!Последното ми прекъсване беше пак някяде толкова!!!Значи сега от 1 месец съм се захванал отново сериозно и вече се радвам на малки резултати но имам един проблем-гърдите винаги са ми изоставали като маса!!!Значи с останалите мускулни групи нямям проблем но с гърдите не знам какво да правя!!!Сега тренирам гърдите един път седмично в следната програма
    1 упражнение-повдигане на лежанка от лег-5 серии в пирамида
    2 упражнение-повдигане на лежанка от полулег-3 серии в пирамида
    3 упражнение-флайс от лег- 3 серии
    4 упражнение—кофички-2-3 серии до откат
Кажете ми какво мислите эа тази програма эа маса на гърдите и ако някой може да предложи нещо по-добро-нека пише
и кажете ми какво мислите ако тренирам гърди 2-пъти седмично

17.03.09
23:08

Флайса го сложи накрая, след кофичките и си тренирай гърдите веднъж седмично. Кажи кога ги тренираш.

18.03.09
07:36

в понеделник

18.03.09
13:09

Мускулната маса не е фунцкия от програмата за гъдри. Не ти вървят, защото генетично не са ти силното място или заради неправилен режи. Може да не прогресират и заради претрениране, което при теб мисля, че е по-скоро малко вероятно. Съвет от мен - сложи гърдите първи в програмата си. Лично менние е, че може да минеш и без кофички. Започвай с полулег. Не мога да разбера защо го подценяваш? 3 упражнения с по 3-4 работни серии мисля, че е достатъчно. Също така трябва да се изглади техниката, ако там има някакви пропуски, защото именно технически също могат да се допускат грешки и натоварването да не се понася от гръдните мускули, а от трицепса, рамото, сухожилия.

18.03.09
14:12

Стоянчо е прав, пробвай с 3 упражнения и увеличавай тежестите.При мен се подобри положението когато от средно 4 упражнения ги свалих на 3 а от време на време и по 2.Общо взето сега правя лег и полулег в всяка тренировка за гърди и въртя флайс и кофички през тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1