НВД мнения

16.03.09
18:47

значи преди 2 месеца когато почнах Ниско Въглехидратно хранене бях 178 и 78-79кг а сега съм 70-71 кг.свалих към 7-8 кг за 2 месеца и се чувствам сух обаче корема ми има още малко за чистене както и паласките и сега се притеснявам дали не съм сбъркал с това чистене помогнете ми че нз какво да правя.да почна ли пак да качвам или ...

18.03.09
07:38

помогнете ми че нз плс

Как да ти помогнем като ти не си осигурил нито една предпоставка за помощ. Тренировъчен стаж, възраст, вид тренировка, вид и тип тяло, изчисления на диетата примерен ден от диетата си нищо не си дал, и може би очакваш ние да се досетим сами. Да твърде вероятно е нещо да си сбъркал, но от едното ти изречение и най големия спец или гледачка не би могъл да ти каже.

20.03.09
06:16

еми значи хранителния ми режим е следния:
зак към 6 и нещо:плод
към 9:кисело мляко + сандвич с типов хляб
Обяд:омлет+салата
обяд2:плод
Следобедна закуска:сандвичи с пастет и домати
вечеря:пил.пържола + салата

тренировъчната ми програма е :
пон:гърди,корем
вторник:гръб,кардио
сряда:крака,корем
четв:рамо,трапец,кардио
Петък:бицепс,трицепс

какво ще кажете ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1