power gainer

18.03.09
11:31

Здравейте на скоро си взех на WEIDER POWER GAINER (1500 гр) знам че трябва да го пия Сутринта и след тренировка а в НЕ тренировачен ден само сутрин ли да го пия ? и също мога ли с нещо да го комбинирам примерно с креатин или нещо др
А и ако го пия по повече пъти на ден дали ще има по голям ефект ?  целта ми е да кача колкото мога по бързо МАСА :) Благодаря ви предварително :)

18.03.09
11:34

Можеш да го комбинираш с креатин. Както и с други работи.
В нетренировъчен ден можеш да го взимаш и като заместител на хранене.
Ако го пиеш по повече пъти на ден, най-много да качиш повече МАС, не маса...

18.03.09
11:36

Един или два пъти на ден,
зависи изцяло от теб.
Ако си с бърз метаболизъм,
нямаш никакви проблеми.

18.03.09
11:56

казано от Martin Tomov на 18.03.09, 11:34:

Можеш да го комбинираш с креатин. Както и с други работи.
В нетренировъчен ден можеш да го взимаш и като заместител на хранене.
Ако го пиеш по повече пъти на ден, най-много да качиш повече МАС, не маса...

Добер креатин още неска отивам да си купа мисля на WEIDER pure creatine и как да го пия преди и след тренировка ли креатина? или когато пия гейнара ? и освен креатине кво друго да си зема

18.03.09
12:02

Креатина два пъти на ден по 5 грама. Без зареждаща. Или ако държиш да зареждаш, си я прави де, ама няма нужда за мене... Пий го 6-8 седмици и след тва почивка. Той гейнъра ще ти свърши доста преди креатина. Друго можеш да вземеш протеин, по-добре е от гейнърите по принцип. Витамини също ако искаш.

18.03.09
12:22

Tо в състава на гейната пише че има витамини мисля че няма да е нужно за сега.

18.03.09
16:23

С аминокиселини дали ще може да се комбинира и ако ДА кои ще ми препорачате  :)

Мнението беше редактирано от hamalina92 на 18.03.09 16:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1