НВД въпроси

Темата е заключена.

19.03.09
10:08

Имам няколко питания относно НВД която съм намислил. Четох във форума важните теми така и така .. изчислил съм си ОКБ. Занимавах се преди време активно със фитнес и бодибилдинг , но след това по ирония на съдбата ми се наложи да прекратя тренировките за известно време. Тренирал съм 4 години активно бил съм член на СК. ... гр.София .. и прочие в момента съм на 21 години висок съм 176-7 см и тежа 95кг. .. така по същество не съм тренирал от година и половина , в момента тренирам активно близо 16 тренировки в месеца. Тренирам от 2 месеца правя основни упражнения и кръгови тренировки .. така да се кажа обикалям по уредите чувствам се добре и мисля да почвам с така наречното НВД. 3589 калории - протеин 285гр - 1140 к. ; 142.50 - въгл. - 570 , мазнини 208гр - 1879 ( това ми се вижда странно , всъщност .. мазнините са си мазнини .. 208 гр не е мн прост ккал. ми се виждат мн. ) Сега влизам в тренировъчен цикъл.
Тренирам си нормално 2 на 2 , правя кардио след тренировка ,а забравих да спомена че тренирам вечер към 20:00.  Всъщност .. все още не съм си задал въпроса ,а той е : Хр.режим в дни когато тренирам :
1 сутрин - протеин -08:00
2 Обяд 12:00 Ориз/Риба или пил.месо/2 яйчица/Доматче или краставичка.
3 15-16 часа Зеленчуци / Скромно салата домати краставици или зеле с моркови /
4 19:00 преди тренировка въглежидрати ориз с пиле или риба + там .. креатин,глутамин,таурин,л-карнитин ..
5след фитнес протеинов шеик.
Как Ви се струва това ? и другия въпрос е хр.режим когато съм почивка
1сутрин протеин 8;00
2 10 часа плод
3 12-13 въглежидрати ориз/макарони/пиле/риба комбинация някаква правя.
4 16часа зеленчук нещо салата марули/зеле моркови /
5 18-19 извара + салата

Е как Ви се струва ? приемам критики и мнения.

Поздрави

Темата беше редактирана от emzo на 23.03.09 12:31.

Първо в тези режимчета невиждам къде си сместил 285 белтъчини.Второ това с тези 208гр мазнини е пълна глупуст и трето въглехидратите при стандартното НВД трябва да са 1гр/кг,но ако досега си бил на високо въглехидратна са добре така и ги задръж за около седмица и после ги намали.

19.03.09
20:06

Много сметки за нищо. Така и така си ги изсмятал всичките безсмислени формули, поне да ги беше взел под внимание докато правиш плана. Нито на протеин ще можеш да го докараш (а то не че ти и трябват такива чудовищни количества, ама карай), нито на мазнини, нито на въглехидрати (въпреки че не си дал грамажи, просто ми се вижда нереално да стане).
Отделно, че ти “закусваш” с някакви шейкове... точно на закуска яж храна, пък ако толкова държиш да ги пиеш тия работи дай ги някъде през деня по-натам..храната е по-важна и сутрин това ти трябва. Междинните ти яденета не струват - някакъв плод, някаква салата, някакви зеленчуци... това на практика можеш да не го отчиташ като храна изобщо, яж си го, ама яж и нещо съществено покрай него. Но най-важното - закусвай, както си трябва с храна.

20.03.09
09:47

:) Вчера си купих и велоаргометър .. доволен съм от себе си . Сега имам възможност да правя кардио по-дълго и по често, както и да е :) . 666_Дени_666 .. май май .. явно сметките не са ми добре . Ще ги прегледам пак и ще ги сметна отново.
Г33К ти така хубаво ме подхвана със сметките и ти че ми стана тъпо че съм си играл да ги смятам въобще. По същество сутрин ще заменя шеика с овесени ядки и извара а пък щеика ще го пия след тренировка само. Как ти се струва идеята ? Приемам предложения и критики отново .
Въпросче, днес ще си купя Fyre, мога ли да го комбинирам с креатин,глутамин и таурин-а ? или със някакви други добавки ? Мн важно нещо съм забравил да спомена ! Целта ми е да изчистя максимално коремната област и да намаля теглото си с 7-10кг.

Поздрави

20.03.09
11:00

казано от elenkov на 20.03.09, 09:47:

Г33К ти така хубаво ме подхвана със сметките и ти че ми стана тъпо че съм си играл да ги смятам въобще. По същество сутрин ще заменя шеика с овесени ядки и извара а пък щеика ще го пия след тренировка само. Как ти се струва идеята ? Приемам предложения и критики отново .

Абе аз просто не си падам по това със смятането, ама щом ти се е занимавало няма лошо :) Само да знаеш, че все пак са доста приблизителни нещата, не ги приемай за 100% точност.
Иначе това изглежда по-добре като идея. Може за яйца да си помислиш от време на време също към закуската - засищат доста.

Мнението беше редактирано от G33K на 20.03.09 11:00.

Теглото и изчистването на мускула са 2 различни нещо.Няма 100% гаранция,че като свалиш 10кг корема ще ти е чист.Той една от групите която се изчиства трудно.Заедно с краката те са най-капризни и упорити.

20.03.09
13:16

казано от 666_Deni_666 на 20.03.09, 13:00:

Теглото и изчистването на мускула са 2 различни нещо.Няма 100% гаранция,че като свалиш 10кг корема ще ти е чист.Той една от групите която се изчиства трудно.Заедно с краката те са най-капризни и упорити.

Да да, напълно съм наясно с тези факти ! :) НО !

Никой не ми отговори на въпроса за Fyre и дали мога да го комбинирам с Л-карнитин , креатин глутамин таурин .. и други добавки.

Бтв днеска ми купих Л-карнитинче на Ultimate Nutrition някакво мнение за него да имате ? А и под ръка имам Super Cuts3 на Universal какво ще кажете и тях да ги включа ?

Поздрави ! :)

21.03.09
09:24

.. :) аз продължавам с въпросите. Подариха ми днес сутринта и Амино 1500 на now sports. Тя да ги включвам ли в режима ? :))

Поздрави

и все пак очаквам отговор на въпросите си :)))

22.03.09
18:49

Аз продължавам да си питам.. :) Днес сутринта правих кардио 40 мин + коремни лицеви и скачах на важи  дето се вика правих кардио 1 час. Днеска си ядох нормално по диетата : след кардиото в 9 часа ядох овесени ядки с извара , към 12 ядох салата с марули репички яица и пилешко месо на скара, към 3 ядох риба с варени картофи, 6 преди тренировка ядох пилешко с домати краставици и ориз,пих амино киселини .. отидох да тренирам и щях да заспя .. никаква сила никаква .. и се прибрах и се пукам от яд .. щото ядох 2-пати въглехидрати днеска и само кардиото дето правих. В следствие на какво може да се получи така ?

Не всеки ден можеш да тренираш като животно особенно когато си на НВД.Бях чел,че лекарите препоръчвали дневната доза въглехидрати да е над 150-180гр за фукнцкионира както трябва организма и по-важното мозъка.Когато сваляш требва да намалиш килограмите и почивката.Използвай тежест с която можеш да направиш 8-10 повторения през 30 секунди почивка.Дори и в последната серия да направиш 6 повторения не е проблем.Целта на този вид тренировка е да потдържаш пулса висок и пак да хипертрофираш мускула и като се храниш с достатъчно белтъчини той има по-голяма вероятнсот да се възстанови.Тук вече идвам на въпроса ти за добавките.Всякакви добавки ще са ти от полза.Закомбинацията мисля че няма проблем.Не съм пил Fyre но все пак си е фетбърнър и може да се комбинира с други добавки.

23.03.09
07:46

казано от 666_Deni_666 на 23.03.09, 07:29:

Не всеки ден можеш да тренираш като животно особенно когато си на НВД.Бях чел,че лекарите препоръчвали дневната доза въглехидрати да е над 150-180гр за фукнцкионира както трябва организма и по-важното мозъка.Когато сваляш требва да намалиш килограмите и почивката.Използвай тежест с която можеш да направиш 8-10 повторения през 30 секунди почивка.Дори и в последната серия да направиш 6 повторения не е проблем.Целта на този вид тренировка е да потдържаш пулса висок и пак да хипертрофираш мускула и като се храниш с достатъчно белтъчини той има по-голяма вероятнсот да се възстанови.Тук вече идвам на въпроса ти за добавките.Всякакви добавки ще са ти от полза.Закомбинацията мисля че няма проблем.Не съм пил Fyre но все пак си е фетбърнър и може да се комбинира с други добавки.

Евала на холдинга ! За отговорите . След не дълго чакане ги получих. По въпроса с въглехидратите мисля че успявам да ги набавя 150-200гр на ден .. но все си мисля че не е достатъчно защото съм замаян. И имам чувството че нещо ми се замаглява погледа .. :).. бтв направих си дневник мисля да пиша в него и да не спамя темата тук с различни теми на разговор.

Поздрави :)

23.03.09
12:30

Заключена по желание на автора.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1