22.01.09
18:26
Вече втора година тренирам и наистина ми се иска до лятото да постигна това,към което се стремя вече втора година.Обаче нямам нужните познания относно храненето,а и нямам познати,които да ме опътят.За това реших да използвам услугите на някой професионалист.В залата,в която тренирам “инструкторите” не ми вдъхват много доверие и за това ще съм ви благодарен ако ми кажете къде в Пловдив има наистина добри инструктори,които си разбират от работата?
[Вече втора година тренирам и наистина ми се иска до лятото да постигна това,към което се стремя вече втора година.Обаче нямам нужните познания относно храненето,а и нямам познати,които да ме опътят.За това реших да използвам услугите на някой професионалист....]
Здравей,незнам дали си намерил инструктора който търсиш,но все пак щте ти препоръчам един пич който наистина си разбира от работата и мисля,че ако тренираш с него много скоро ще постигнеш желаните резултати(пък и като го видиш ще разбереш за какво ти говоря ;-) ).Казва се Киро Стоянов и можеш да го намериш най-често във фитнеса на AQUALAND… От мен успех надявам се че помогнах с нещо :)
19.03.09
20:56
Киро Стоянов не беше ли абсолютен републикански през ....2000 или 2001 година .