Дневника на howwedo

Темата е заключена.

20.03.09
14:28

Здравейте!Пускам моя дневник и се надявам да ми помогнете със съвети,критики, всичко ...
На 20 години съм 178-179 , тегло 89 кг. студент :]
Цел:
Начало 8 март край 25 юни - релеф
Тренирам и правя кардио минимум 4 пъти седмично:

понеделник 7: 30 бягам на пътека,колело или степер (на гладно) 40-45 мин / вечерта 21:30 Гърди + корем
вторник 7: 30 бягам на пътека,колело или степер (на гладно) 40-45 мин / вечерта 21:30 Ръце + корем
сряда почивка (Понякога правя кардио)
четвъртък Плуване към 10 до 11 (на гладно) / вечерта 21:30 Гръб + корем
петък Плуване към 10 до 11 (на гладно) / вечерта 21:30 Рамо,траепец + корем
събота (Понякога правя кардио)
неделя почивка

Не ям сладко ( от 2 седмици), пържено,мазно,fast food и съм ограничил на MAX газираното.
Сутрин яйца / кисело мляко с трици или овес / плодове
Обяд (в зависимост как съм с парите) пилешко филе /п. пържола / салати / кюфтета или ходя на стол където храната не отговаря на горните ми критерии
Вечерта като обяда или салати без олио или зехтин
Добавям ядки,прясно мляко 1.5 %,кисело 0.1 %,плодове по всяко време,но по принцип между яденията.

Хранителни добавки :
Пия протеин Whey isolate Peak преди и след треинировка ,понякога и сутрин на гладно
Пия един енергизатор Peak сутрин преди кардио или плуване съдържа L-carnitin,Taurin,Koffeine…
Поръчах си FYRE и Аминокиселини на Optimum nutrition,а докато ги получа пия за 2 седмици на Clenbuterol (не ми се връзва със здравословния живот,който се опитвам да водя)
Имах CLA,L-carnitin, Guarana , но ми свършиха , а и не видях някаква разлика,която забелязвам при Clebuterola.
Мога да опиша и самата ми тренировка,но темата ще стане прекалено дълга и никой няма да иска да я чете :)

Темата беше редактирана от V-Sag на 05.04.09 11:09.

20.03.09
20:03

клеНбутерол ;)

20.03.09
20:07

искам да ти дам един приятелски съвет, остави кленбутерола-отдавна вече не е актуален-за вредите му, няма толкова знаци за един пост..:)))))...има доста добри препарати на пазара, че да се тровиш с клена....

20.03.09
22:27

казано от slavko на 20.03.09, 20:07:

искам да ти дам един приятелски съвет, остави кленбутерола-отдавна вече не е актуален-за вредите му, няма толкова знаци за един пост..:)))))...има доста добри препарати на пазара, че да се тровиш с клена....

Да на мен точно това не ми харесва в режима ми.Кажи ми препарати,с които мога да го заменя.
Разликата м/у Clenbuterola и продукти като CLA,L-carnitin и Guarana 4 лв към 40 и нагоре,при клена забелязвам орефляване,което при никой друг продукт не съм видял.
А някакви други забелжки към ” дневника ми ” ?

20.03.09
23:56

Кофти идея да пиеш Клен.

21.03.09
14:28

правиш корем всеки ден, тотална грешка(казвам ти го, защото и аз по едно време бях почнал да правя такива геройски изпълнения и....нищо)...3 пъти седмично е екстра, пробвай единия път да го правиш в деня преди кардио-то, след като раздвижиш малко по машините...

21.03.09
14:32

добавките ти са ок...инвестираш една добра сумичка всеки месец, затова наблегни и на сериозната диета за да не замине всичко на вятъра...защото и за 200лв. Л-карнитин да си вземеш, след 4 бири, 5 филии хляб и 2 парчета сланина за вечера файда няма да има..!!!!
p.s. последното е майтапче, знам че няма да го направиш...:)

21.03.09
17:17

казано от slavko на 21.03.09, 14:32:

добавките ти са ок...инвестираш една добра сумичка всеки месец, затова наблегни и на сериозната диета за да не замине всичко на вятъра...защото и за 200лв. Л-карнитин да си вземеш, след 4 бири, 5 филии хляб и 2 парчета сланина за вечера файда няма да има..!!!!
p.s. последното е майтапче, знам че няма да го направиш...:)

За коремните си прав,правя от много време и нищо . Клена го спирам,ама докато ми дойдат добавките не знам . Инвестирам доста,обаче от много неща се лишавам.Днес много съжалявам - ядох в MALL SOFIA едно голямо пилешко кюфте - цялото беше в някакви сланинки и го хвърлих и след това изядох един Зингер без картофи,но поне ми даде енергия,че много съм изморен напоследък.Мерси много...

Мнението беше редактирано от V-Sag на 21.03.09 17:19.

21.03.09
19:43

то и тренировките си опиши, но на мен ми е интересна диетата - това, което си написал .... нещо куца. малко храна ми се вижда и не избягвай зехтина. клена до колко хапа/ден си стигнал и какви странични ефекти усещаш?

05.04.09
11:08

Така да продължа с дневника ми.
Резултати 6 кг от началото на февруари,като не смятам,че съм загубил ММ.Имам снимки,но ще ги посна към лятото.

Кленбутерола го спрях веднага и го замених с L-carnitin Peak течен по 50 - 60 мл на ден сутрин 30 мл преди кардио и 30 мл вечер преди сън.

Поръчах си от USA Syntrax Fyre и малко се наших с BCAA ON на таблетки,но късно прочетох темата за Аминокиселините на silabg.
От Fyre (2 таблетки 1 час преди обяд и 1 час преди вечеря) за сега нямам какво да кажа,направих си снимки след 1 месец ще покажа резултатите.

Вече правя 3 пъти корем,разнообразих менюнто си с Риба (Пушено филе от Сьомга,Риба тон в консерва) , Пушено филе от Пуйка, Малко многозърнест хляб,Микс от ядки,Гъби,Зехтин и Маслини.

Скоро смятам да си поръчам MuscleTech Hydroxycut Hardcore,като ми свърши Fyre.
Тренировката ми за Гърди е следната - загрявка кофички ,4 серии лег или полулег,4 X Флайс, 4 наклонен лег,4 Пулоувър,Коремни
Ръце - 4 Бицепсово сгъване с щанга,4 Трицепсово разгъване на горен скрипец,4 Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж, 4 Френско разгъване или Кик-бек на скрипец, 4 Скотово сгъване , 4 Разгъване на дъмбел зад глава , Предмишница 4 с щанга.
Гръб - малко набиранки , 4 Придърпване на вертикален скрипец зад врат,4 Гребане с щанга,4 мечка,4 Придърпване на долен скрипец, 4 Гръбни преси , корем
Рамо и трапец - 4 Раменни преси, 4 повдигане на дъмбели встрани, 4 на пек дек за задно рамо, 4 дърпане на долен скрипец.4 Трапецовидно повдигане на рамене
Крака не правя - бедрата са ми много големи и имам проблеми с дрехите както и постоянно ги натоварвам с бягане плуване,стълби (асансьор не ползвам),Гледам да използвам по-малко транспорт,освен за далечни разстояния.И така,много съм се вманиачил,но TRAIN HARD OR GO HOME.
Ако имате някакви забележки,казвайте!

Мнението беше редактирано от V-Sag на 05.04.09 12:58.

Не е ли много по 60 мл дневно от карнитина ? Нали за Carni Juice става на въпрос ?

05.04.09
12:57

казано от aMneSia на 05.04.09, 12:28:

Не е ли много по 60 мл дневно от карнитина ? Нали за Carni Juice става на въпрос ?

За същия става дума.50 - 60 мл пия само 4 пъти в седмицата - когато правя кардио или ходя да плувам.Иначе 30 мл.

казано от emzo на 04.04.09, 18:02:

2 пъти по 2грама го пий, ако финансите не са ти проблем - 2 пъти по 3 грама и прави кардио, за да не викаш после ама той не действа.

В блока на Белчо Христов дава 6-7 грама ,което мисля в милилитри е 60-70 мл (тук).Много продукти вече се пият в по-големи количества,от колкото пише на опаковките.

08.04.09
21:07

Примерен ден:
Сутринта Едно шейкче
После 3-4 цели яйца с ябълка + 2 FYRE
Ядки за лекциите
Кисело мляко с овесени трици
Обяд Пуешко Пушено Филе + 50 грама маслини
Следобед една шопска салата само с оцет
2 Fyre 1 час Преди вечеря - Риба тон консерва +пуешко пушено филе
9:30 Протеин + BCAA 5 грама за и преди залата
Вечерта L-carnitin 30 мл. течен

Друг Примерен ден:

7:00 Сутрин L-carnitin 30 мл. течен на гладно 
7:30 Бягане на пътека 45 мин.
След кардиото Закуска 3-4 яйца + 5 грама BCAA,само белтъци + 2 Fyre
За лекциите си взимам комбинирани ядки
Следобед пушено филе 200 грама + гъби в зехтин 100 грама + 5 грама BCAA
2 Fyre 1 час преди Вечеря пушена сьомга с пълнозърнест хляб (2-3 филийки)
9:30 Протеин 2 дози + 10 грама BCAA (преди и след зала) 
Вечер преди лягане 30 мл течен L-carnitin

Днес :

Сутринта яйца + 2 Fyre
По-къснo Протеиново шейкче + 5 грама BCAA
Ядки + Cola Light (от време на време много ми се яде сладко)
Обед Пуешко Филе 200 грама + 100 грама гъби в зехтин
В 18:00 Зала + 2 дози протеин преди и след зала + 5 грама BCAA
1 час преди Вечеря +2 Fyre ,след това Скариди
Малко  след вечерята,приятелката ми докара някакво ново мляко от Соя (дават го за много полезно), смесих го с една доза протеин + 5 BCAA
Довечера пак 30 ml L-carnitin

Осъзнати грешки - Пия доста газирано;Понякога като гледам филм прекалявам със слънчогледа.Работя по тези грешки.
Нямам точно определена диета - гледам да редувам храните,описани в горните ми постчета.

Мнението беше редактирано от V-Sag на 08.04.09 21:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1