21.03.09
15:46
Здравейте, купих си добавката наскоро и оня ден я пробвах за 1-ви път(по-малко от 1 мерителна лъжица 40 мин преди фитнес, на гладно), ефект имаше,напомпване,сила, дотук добре. Когато тренировката свърши започна да ме наболява леко глава. На другия ден усещах нещо като тежест в сърдечната област. Попринцип тренирам лека атлетика и тренирам 6 дни в седмицата,правят ми изследвания на 2-3 месеца и нямам проблеми със сърцето и кръвното ми е в границите на нормалното. Ако има някой с подобен проблем или решение на моя да пише(за сега мисля да не го пия,докато не се консултирам с лекар). На 20 години съм. Мерси предварително ;).
Това което си почуствал не се случва при всички,даже при доста малко хора от този форум.При мене се получи но доста по късно от при тебе,някъде след месец и половина.личното ми заключение е че има хора на които не им действат добре азотните окиси,по-точно са прекалено чустветелни към тях.Съжалявам че ти го казвам ,но просто ще се наложи да се откажеш от тази добавка и да потърсиш друг вариант.Или ако искаш продължи да го пиеш и да те боли главата,избора е твой.
21.03.09
20:45
С ниско кръвно ли си? След тренировка обикновенно пада и с нокса става още по-зле. Просто си вземи нещо захарно за към края на тренировката.
Пиши после дали е подействало.
В
Мерси за отговора,ще пробвам утре и ще пиша. Междо другото са ми казвали че ми е малко ниско кръвното,ама не съм обращал кои знае какво внимание.