Ръкавици за лостове?

18.03.09
12:34

Хора въпроса ми е:от къде мога да купя подобни ръкавици http://vbox7.com/play:103ab489 като на тея изроди...

Темата беше редактирана от no_smoking на 21.03.09 21:18.

MA

18.03.09
12:45

Тема да изтриеш не можеш, ръкавици кожени си купи, тези са гумени, не си доктор ти ! :)

21.03.09
20:55

Каквито и да си харесаш знай от мен - купи си тънки ръкавици. Тези с уплътнения по дланите са неудобни, от личен опит ти го казвам. Тези с уплътненията по дланите са за фитнес и по-специялно изтласкване на щанги, сгъване с лостове и т.н, така че - тънки да са, пък ако щеш и червени си купи.

02.07.14
10:05

Има едни ръкавици,които се продават по железариите - тънък плат, с гумирано или силиконово покритие в областта на дланите.Много са удобни според мен.Имаш добра чуствителност при хвата и сцеплението е много добро с метала.Струват по 2-3лв.

Мнението беше редактирано от Naso Damianov на 02.07.14 10:06.

06.10.14
16:53

Аз ползвам хамалски ръкавици за работа от много здрав плат и издържаха доста повече от фитнес ръкавиците (разбирасе от фитнес ръкавици до фитнес ръкавици има разлика,но все пак) и са и по-евтини,че даже и по-добре ти пазят ръцете от мазоли и рани.

Мой приятел има такива фитнес ръкавици и казва, че е много доволен от лентата, която се увива около китката. Казва, че намалява риска от травми (бил е вратар и е имал проблеми с китките)Ръкавици за фитнес

18.10.14
15:50

Аз имам подобни и от както започнах да тренирам с тях ми излязоха още мазоли. :D 1 седмица беше. Иначе да предпазва, може.

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 18.10.14 15:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1