Непълен цикъл ?????

Темата е заключена.
VV

23.01.05
02:43

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=33537#33537
———-
До сега не съм зобил и сега смятам да зобна но искам като за начало да направя непълен цикъл. В смисъл искам да почна с Дека Дураболин и Метандростенолон ама да не карам както е по схема 8 седмици ами например 4 или 6 с цел да намаля странините ефекти. Или примерно 8 седмици но с по 100 мг седмично от деката. Та въпросът ми е ще имам ли задоволителен ефект от това и дали страничните ефекти релано ще се намалят или си е по добре редовен цикъл (За пръв път ще зоба) - 175см./70кг./19г/1 год. стаж/ Мезоморф
пост 2 :
Е айде няма ли кой да ми отговори толкова ли е сложно :)
Моля ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП

24.01.05
17:08

!!!!!!!!!!

VV

24.01.05
22:33

Е все пак аз ще зоба с Дека което в нормалните дози има много малко странични ефекти, та може би ще си направя пълен цикъл. А може ли да ми кажете какво трябва да взимам против пъпките които излизат по време на цикъл, защото тва е едно от нещата които най ме притесняват. Хубаво тяло и с пъпки Ужас!!!!! Някаде бях чел за нещо което спира пъпките и дори и в следващи цикли не ти се появяват ама забравих каде го четох. Та плс ХЕЛП :)

25.01.05
08:57

Това дето спира пъпките се казва Acutane . Производство на Roche , но долкото знам е доста скъпо и има и странични ефекти . Иначе всички казват ,че по ефикасен препарат против стеродно акне няма . :wink:

AR

25.01.05
13:47

За 6 седмици също ще постигнеш доста.Дека и метан(бианабол) в ниски дози ще ти свършат много добра работа,все пак това ти е първи цикъл.Има няколко схеми за комбиниране на тези препарати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1