Начинаещ- няколко въпроса

NJ

22.03.09
13:16

Здравейте, начинаещ съм и имам няколко въпроса относно това какви добавки да избера. Не разполагам с някакви големи финансови ресурси. Бих дал около 80лв. но не и повече. Тренирам вече 2-ри месец и без добавки има ефект, но сега стана така, че се разболях и свалих близо 6кг, които съм качил много трудно. Много ми хвалиха Animal Pack-a , вие какво мислите ? Препоръчайте ми добавки за качване на маса, защото масата ми е проблем. Благодаря Ви :)

22.03.09
13:56

Анимал пак са витамини. Доста силни витамини, каквито на теб още не са ти нужни, защото можеш да минеш с по-слаби. Рано ти е за добавки, остави ги за по-късно. Храни се правилно и чети статиите в изданието!

АнималПак в твоя случай е безкрайно безсмислено. Това са просто витамини..

За маса  един креатин и един протеин ще ти свършат добра работа, въпреки, че с добавките можеш да почнеш и след 3-тия месец. Сега растеш и без тях.

NJ

22.03.09
17:47

Ще ви послушам и няма да вземам някакви добавки все още. Може би на есен ще е най-подходящо да се вземат някакви добавки или бъркам ?

Мнението беше редактирано от njoyko на 22.03.09 17:48.

22.03.09
17:51

Еднократно даване на 80 лева няма смисъл!Ако можеш да ги отделяш всеки месец ще ти стигнат само за протеин и витамини(в най-добрия случай)!Успех

Аз в случая дори и “обикновените” витамини намирам за безсмислени. Щом ще качва, нека похавпа, да избира разнообразни храни и така. Не ги пъхайте тези витамини във всеки хран. план :)

NJ

22.03.09
18:33

Да кажем, че ще отделям по 80лв месечно, дано тогава да има ефект. Но за сега мисля да ви послушам и да наблягам на единствено на храната и на тренировките. А имам още един въпрос. Споменаха ми нещо за бирена мая? Тя помага ли по някакъв начин за качване на маса и т.н ?

Това общо взето е комплекс от витамини и минерали. Нищо особено. Споменали са ти го във връзка с това, че може до някаква степен да ти увеличи апетита. Като цяло не го намирам за помощник в трупането на мускулна тъкан :)

Ако пиеш не е дорбе да приемаш по същото време витаминни пакове.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 22.03.09 18:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1