Съвет относно стероиден цикъл!?

Темата е заключена.
TO

23.01.05
19:18

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Здравейте искам да ви попитам ако можете да ме ориентирате към някои цикъл който бих могъл да използвам! значи аз съм на 18г. 180/70кг.  тренирам от 2г. в самото начало взимах малко BIONABOL колкото за старт!(моя грешка)! преди повече от 6 месеца взимах оште малко и спрях от тогава съм чист!  от известно време тренирам без почти никакъв ефект и искам пак да зобна нещо.В момента раката ми е 37см. (преди 2 години почнах с 28см.) - моля ако може да ме посъветвате какво да взема - какво ще е най-добро и ефектно за мен! искам да достигна 40см.ръка и 78кг. - благодаря! 
P.S. одачно ли е да взема B 12 или да карам на нещо от рода на RETABOLIL и омнадрен?  Благодаря ви!
Ще ви помоля заглавието на темата ви да е написано на кирилица и максимално да описва въпроса ви!
Mr_Muskul

23.01.05
21:48

пробвай ретаболил
200
150
100
50

AR

25.01.05
14:08

[quote author=“Sunder”]пробвай ретаболил
200
150
100
50

това що за схема е? Тази доза в началото никак не ми харесва много е висока и си му дал само за 4 седмици!Има една схема на ретаболил и бианабол икономична 10 ампули ретаболил и 3 опаковки бианабол.Може би ще му свърши по-добра работа.

26.01.05
19:41

ами Armitrage ще напишеш ли  тая система с 10 ретаболила и 3 кутии Бионабол.10x

26.01.05
21:05

много ясно стартира се от 200 а не от 50 ама поразпитай малко първо и ше разбереш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1