23.03.09
05:29
На метро в петък вечер тук в Бургас, видях едно пилешко филе замразено в едни огромни торби разфасовката е 5 кг и на килограм като цена излиза 6,80 което си е добра оферта. Пишеше, че е натурално което бог знае какво означава. Някой взимал ли си е опитвал ли го е струва ли ис да взема една торба и да го опитам.
23.03.09
07:40
Натурално с дупки в задника :)
Аз лично не бих взел замразено ако ще и без пари да ми го дават.Първо поне 30% е вода и второ кой знае кога е замразено.Преди години бях купувал замразено пиле и след като го зготвих беше като гума.
Аз съм пробвал същите разфасовки в софийското “Метро” и останах доста доволен.По месото няма нищо друго освен чисто филе.
23.03.09
10:46
казано от Милов на 23.03.09, 10:43:
Аз съм пробвал същите разфасовки в софийското “Метро” и останах доста доволен.По месото няма нищо друго освен чисто филе.
А много вода ли изтече, защото ако е 30% вода много не си струва да се взима такова за мен специално е малко неудобно защото нямам достатъчно голяма камера в нас за да го съхранявам.
Ами не, не бих казал че изтече много вода.Но поне качеството на филетата беше доста добро.Все пак зависи - може да съм попаднал на добра партида... :)...все пак сме в България.
23.03.09
13:40
Предполагам заведенията взимат подобни разфасовки защото винаги голямата разфасовка излиза по на сметка.
23.03.09
15:22
Заведенията го взимат директно от кланниците,
защо да пълнят гушите на МЕТРО?
23.03.09
15:59
Е хайде сега, не се сещам заведение което да купува пилешко направо от кладницата. В Метро се пазарят много продукти накуп и на сносни цени. Май ще трябва да вложа 35 лева и лично да се убедя дали струва или не тази мръвка.