Овесени ядки и НВД ???

23.03.09
14:29

Споделете как ги ядете при нвд, по колко и тн. Взимате ли от тея със стафидите или чисти ? Ако ги ядете с мляко, какво да е то - прясно или кисело...или просто някакви идеи ако имате, кажете...
По-здрави !

23.03.09
14:33

Чист овес + овесени трици
Накиснато във вода.
На две закуски го ям, или на първа закуска и преди тренировка (в ранния следобед се пада).

Накиснати във вода 2 пъти по около 50 гр на закуската и 50 със обяда ,общо макс 100-120 гр=около 70 гр въглехидрати общо взето това са ми въглехидратите за деня+1-2 банана за след тренировката )горе долу 0,8-1,2 гр въглехидрати на кг телесно тегло трябва да са ти въглехидратите за НВД.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 23.03.09 16:04.

Аз ги ям сухи което май не е много добре. Взимам ги  с лъжица от кутията дъвча и гълтам ако немога да глътна пия вода

23.03.09
16:44

Аз за закуска-кофичка кисело мляко и  80-100гр ядки в 1 купа бъркам и ям вкусно е :)

23.03.09
18:18

казано от Иван Шишманов на 23.03.09, 16:13:

Аз ги ям сухи което май не е много добре. Взимам ги  с лъжица от кутията дъвча и гълтам ако немога да глътна пия вода

Леле, това не ми звучи вкусно...... колко успяваш да изядеш така..?

23.03.09
18:36

И аз така ги ям понякога-това ми е тренировката за челюст-яко дъвчене пада....Иначе ги ям с белтъци направени на палачинка или с мляко-и с кисело и с прясно ги обичам..

казано от Cedar на 23.03.09, 18:18:

Леле, това не ми звучи вкусно...... колко успяваш да изядеш така..?

Отдавна съм жертвал вкуса на храната, нямам време да я правя вкусна пък и като е вкусна повече му се яде на човек, а небива. Порциите са ми два вида 100 и 50 грамови и толкова изяждам можеш да прочетеш в дневника ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1