23.03.09
22:12
Привърших програма с няколко продукта на BSN (NoXplode, Cellmass, Volumaize) и ще направя ревю на продуктите..
Малко инфо за мен - 24г, 1.80, екто-мезоморфен тип. В началото на програмата(16.02.09) 76 кг - в края (23.03.09) 80кг.
NOXPLODE
1. Съдържание на дозата - калории - 25, калции - 75мг, фосфор - 535мг, магнезий - 360мг, натрий - 230мг, калий - 75мг, вит.Б6 - 25мг, патент на НОКСА - 18,000 мг.
2. Разтворимост - ако оценявам по десетобалната система - 8. Разтваря се много добре, но винаги остават малко гранулки, които така и не успях да разтворя напълно.
3. Вкус - отново по десетобалната - 9. Много наситен вкус, единствения недостатък - тези гранулки, които са неразтворени.
4. Ефекта от продукта - 10! Поне при мен. Около 30-35 мин след приемането в стомаха започват да се случват някакви неща, дишането ми се учестява. След започване на тренировката, напомпването е гарантирано. Вените ми стават като маркучи
5. Колко си струва това за парите.. амии, за мен си струва.
6. Резюме - лично аз съм доста очарован от продукта.. ефекта го усетих на 2-рата доза, като на 7-8 вече беше в най-силна степен, приемал съм го всеки ден по веднъж, 1 лъжичка. Установих, че го усвоявам по-добре, когато го приемам със 3 до 4 унции повече вода от препоръчителните 5-6 унции за 1 лъжичка. Напомпването беше уникално, фокуса и концентрацията на много високо ниво. Интересното, което забелязах, е че след около 24 часа след първия прием идва зверски глад и ти се яде постоянно.. като казвам постоянно - наистина постоянно.
7. Заключение - винаги има спорове кои продукт е по-силен, НОКСА или Суперпъмп.. пробвал съм и двата, като чели НОКСА е по-силен. Поне при мен е така. Важно е да се отбележи, че има хора от форума(визирам например Aleksandar Marinov) на които НОКСА не деиства, а Суперпъмпа ги разбива... За мен обаче, НОКСА е едно перфектно решение на проблемите с масата.
Cellmass
1. Съдържание на дозата - калории - 30, калции - 250мг, фосфор - 430мг, натрий - 250мг, калий - 140мг, АВПТ - 4250мг, глутамин АКГ - 2000мг.
2. Разворимост - по десетобалната - 10! Всичко се разтваряше перфектно, никакви остатъци, никакви гранули, без утайка.
3. Вкус - 8. Плодов пунш беше моя, добър вкус. Проблема е, че ако го разтвориш и го оставиш дори за 5 мин неизпит, придобива вкус и вид на сироп.. много се захаросва, незная защо.
4. Ефект от продукта - 9. Възстановявах наистина за часове, усещах се зареден с енергия през целия ден, ако преди ми е трябвало около 10-11 часа за да усетя някакви признаци на мускулна треска, сега ми трябваха около 5-6.
5. Колко си струва за парите - 8. Все пак си мисля, че за креатинов продукт може да бъде една идея по-евтин.
6. Резюме - продукта е наистина добър. Приемах го по 2 пъти на ден, с разстояние от поне 8 часа между приемите, единия винаги след тренировка(около 3 на обяд) и другия преди лягане(около 12 вечерта). Ефекта се усеща на 6-7 доза. Силата ми се покачи много на базовите упражнения, от 130макс на тяга - днес правих 1-ца на 155, клек - от 130х2 - 150х1, мечка - от серии с 80 - серии със 100.
7. Заключение - много съм доволен, добра креатинова матрица. но като чели този път има по-добри продукти - СайзОн на Гаспари съм го усещал по-добре(правя сравнение с него, защото 2-та продукта са може би двете най-дискотирани матрици в своя клас).
Volumaize
1. Съдържание на дозата - калории - 80, калции - 120мг, фосфор - 80мг, магнезий - 18мг, натрий - 40мг, калий - 50мг, патента на Volumaize - 26,500мг.
2. Разтворимост - 10! 2 лъжички от буркана образуват доста солидно количество прах :) , но се разтваряха перфектно в 20-те унции вода.
3. Вкус - 8. Вкусът е хубав, но не е така наситен както при НОКСА.
4. Ефект от продукта - 8. Повишена издръжливост, твърдост на мускулите, доста ободряващо действие по-време на тренировка.
5. Колко си струва за парите - 6. Продукта е хубав, да. Ефекта е на ниво, но определено не бих дал 130 лв.
6. Резюме - доволен съм, както споменах - много повишена издръжливост, повишане на силата като цяло, ободряващо действие. Приемах го според указанията - по 1 лъжица в нетренировъчни в 10 унции вода и по 2 лъжижи в тренировъчни в 20 унции вода. Деиствието на продукта го усетих около 9-10 ден, като се засилваше с всеки изминал ден. Един плюс - шейкъра, който идва като подарък с кутията е супер :)
7. Заключение - Хубав продукт, ефекта се усеща прекрасно. Но може би ако има следваща версия ще е по-сполучлива
Като цяло при мен - за тези месец и 1 седмица се хранех по 7 пъти на ден + 2 протеинови шейка + по 10-12 аминокиселини дневно. Гледах да не падам под 170-180гр. белтък дневно + много, много въглехидрати. По принцип не качвам кой знае колко лесно, мазнини пък въобще. Тренировки - по 4 пъти седмично.
Комбинацията от трите продукта, + много суроватка и аминокиселини работи перфектно. Обща оценка - 9! Сила и издръжливост - силно завишени, фокус - перфектен, мотивация и апетит - огромни. Чаках с нетърпение всяка тренировка.
Разликите:
Тегло - 76 -> 80кг.
Гръдна - 109 -> 113см.
Ръце - 37.5 -> 39см.
Бедро - 60 -> 62см.
Талия - 89 ->91см.
Много по-добра плътност на всички мускули.
Скоро ще пусна снимки. Надявам се водата, която ще изхвърля да не е много :)
Надявам се да съм помогнал с информацията, дано повече потребители правят такива ревюта. Ако имате въпроси - давайте, ще се опитам да ви отговоря. :)
Темата беше редактирана от death на 23.03.09 22:24.
23.03.09
22:38
Искам да изкажа моите адмирации за напълно Професионалното ти ревю! Браво! Много ми хареса,и те поздравявам за резултатите които си постигнал с продуктите на BSN! Едно от най-добрите ревюта които съм чел в този форум!
24.03.09
10:14
И аз се надявам водата, която изхварлиш да не е много, защото аз с креатинови продукти качвам поне 3 литра вода, веднъж с креатин и ЗМА, като последното също задържа малко, качих 4.5 л вода. Знам, че е вода, защото ги изхвърлям за дни, без специална диета или тренировъчна програма.
24.03.09
14:54
Ами виж, приемал съм и обикновен монохидрат и определено сега е много по-различно. При него подпухвах целия, включително лицето, а сега не усещам никакви такива признаци. Ще пиша след около седмица как са нещата.
24.03.09
17:24
Впрочем най-силното доказателство че са били вода тези 4.5 кг, за които споменавам горе е, че ги свалих по време на новогодишните празници! На Коледа бях 92.5 кг, спрях добавките, спрях и да тренирам, тъпчех се както всеки по празниците, баклави, меса, и малко след Нова година - 88кг! Ето затова презирам хора които мрънкат как всичко им се лепяло.
Това разбира се не важи за теб. Стана ми особено интересно как от монохидрата и лицето ти подпухвало, такова нещо не бях чувал! Звучи направо плашещо, хаха.
24.03.09
18:34
@freddddy, снимки преди нямам, скоро ще пусна след.
@Георги Николаев, просто лицето ми става по-кръгло по време на приема на монохидрата, не мога да ти го опиша :) Но е факт, че около седмица след края на монохидрата вече не го забелязвам.
24.03.09
21:44
Момчета аз от Монохидрат се РАЗБОЛЯВАМ БУКВАЛНО! ЛИцето ми става като топка футболна,приличам на свиня.Целият подпухвам,също като death! това не е необичайно.И се чувствах много зле ,като вземах монохидрат.Eдин път съм пробвал-повече НИКОГА!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.03.09 21:45.
26.04.09
23:31
Тва не е мас стака - мас стака е с нитрикс...
Правил съм го този стак и останах доволен,по-доволен останах от стака на гаспари нутришън ,които на всичкотот отгоре ми дойде и по-евтино.
и аз от монохидрата много се надувам и като го спрях на другата вечер ставах 4 пъти през ноща .....иначе браво добри резултати!
27.04.09
07:56
Мен монохидрата не ми действа - или поне този който пих преди известно време.
27.04.09
11:18
казано от Brigante на 26.04.09, 23:31:
Тва не е мас стака - мас стака е с нитрикс...
Правил съм го този стак и останах доволен,по-доволен останах от стака на гаспари нутришън ,които на всичкотот отгоре ми дойде и по-евтино.
Мас стака на БСН е с Нитрикс. Личния ми мас стак е указан по-горе.