Протеини за начинаещи

EA

25.01.05
12:37

здр 1-во аз съм на4инае6та според вас за 3,4 месеца с ядене тренировки и протеини от 53 кила на колко мога да ско4а трябва ми да съм 65 кила та да ви попитам какъв протеин да взимам искам по бързо да ка4а маса има някъкъв ж МУСА6и дето пия GHIF маи бе6е с индиански билки и такижа искам хъбаж протеин ж кофа до 2.5 кг до к1м 80 лв???? не ми тряят по скъпи 6тото тренирам само от 1 седмица плз кажете ми какъв хуБАВ!!!!!!!!!! протеин да взимам

25.01.05
14:14

1во трябва ти хубава диета ... 2ро трябва ти гейнер ( кат протеина само че по ниско садаржание протеин 30 - 40 %  и по голямо на въглехидрати ) но яденето е по важно поне по 6 пати на ден трябва да ядеж ... и тренираи 3 пати в седмицата например понеделник сряда и петък ... първите 2 месеца секи път тренираи по 1 упражнение сички мусколни групи а след тези 2 месеца ще разделиж дните на мусколни групи ....  Като за покачване на маса вдигай по тежки килограмии по малко пъти например вместо с 40 килограма да направиж 2 серии по 15 направи с 50 3 серии по 6-8 повторения ...

Тва е от мен ... Яденето и яката тренировка е най-важното ... гледай да спиж повече 8-10 часа ... и не се мори напразно (например да тичаж за рейса :) ) и не прави отделни опражнениа в дните за почивка а ПОЧИВАЙ

а ве а ти колко си висок и възрастен

25.01.05
14:18

Ами да ти кажа то това колко ще качиш си е генетично(бърз/бавен метаболизъм)Я само кажи колко си висок и годините.

EA

25.01.05
14:27

170 висок и 53 килца но да попитам за6то да не зимам протеин а тжа дет ми каза ??????не мойе ли направо протеин да си зимам абе кажете ми мкое е на добро за мен на 14 години протеини или тва дет ми препоръ4ахте ама искам да знам кое е с по голям ефект за мен

EA

25.01.05
14:44

аз искам мускулна маса /абе на4инае6т с1м и нз маса ли мусклълна маса ли нз кво :(/

25.01.05
15:36

Ясно!Значи ти е трудно качването.Еми както pioneer каза най-добре е гейнъра.Предлагам ти на universal или american muscle,а ако имаш достатъчно... кинти “Whey”(тои май пак е на universal),ама само с протеин няма са оправят нещата.Ако няма да правиш диета ядеш яко.Ама поне яж няколко пъти на ден(след ставане,обяд,преди и след тренировка и вечеря)

25.01.05
17:08

[quote author=“eAGLeT”]здр 1-во аз съм на4инае6та ...

:!:  :!:  :!: Е това начинаеща що си мисля че само моми4ета го използват???А пък вие всички за момче я вземата ...

P.S. Извинявайте за спама!!!

EA

25.01.05
18:35

е гре6ка на4инае6т !! с1м :)

25.01.05
19:56

ХАха !!!Ако не знаете за парвите 3 месеца ковека 6а си ка4и доста а ако наблегне и на ядене ефекта 6те е пален!Моя савет е 1 месец да неси взима6 ни6то после си зимаи 2 кг гаинер някав по добар и готово! :D :D

25.01.05
20:52

батка а ти земи прочети малко правилата на форума бе

25.01.05
21:15

pioneer незнам кав ти е проблема баце но със сигорност имаш такав!По добре зарежи зобта и мини на валериан! :D :D :D

25.01.05
22:39

не просто се дразна ченчава се тука да пиша кат ***** на кирилица ... а другите не спазват правилата ! Правилата са за спазванв ве братле прочети ги просто

:!:  :arrow:

25.01.05
22:43

Спазвайте добрия тон, защото ще има lock!
Mr_Muskul

26.01.05
13:32

не се бутам между шамарите ама все пак pioneer е прав изкиорих се докато разбера за кво става въпрос :x

EA

26.01.05
20:50

някои щте ми каже ли дали от този протеин наистина ще кача бързо мускулна маса ????? въобще хубав ли е този протеин http://www.musashibg.com/home.htm вижте протеина Ghief - индиански билки ??????????????????????кажете ми :)

X_

26.01.05
21:02

ще ти кажа какво мисля аз,ако наистина си твърдо решил да качиш килограми,да понаправиш мускули както се казва :wink: значи няма да ти е проблем да седнеш и да попрочетеш за диетите с цел качване на мускулна маса,ориентирай се и си направи такава.Напиши я тук да я обсъдим,дай да видим и програмата ти на вдигане,а относно протеина-наистина е по-добре гейнър,но не ти препоръчвам Мусаши.
запомни ,че ако не ядеш както трябва нищо не става. :wink:

EA

26.01.05
21:05

е защо  не MUSASHI ?  и защо геинър а не протеин и ми препоръчаите тогава някъв много добър протеин

X_

26.01.05
21:20

гейнъра е с висок процент на въглехидрати,за твоите килограми и цели това е по-добре,виж сега и диетата.... :D

EA

26.01.05
21:52

от къде да виря диети ???? аз секи ден си ям по колкото мойе повече

26.01.05
23:45

моят съвет е да си вземеш протеин, а при храненето да наблегнеш на въглехидратите (от картофи, ориз, хляб). прочети диетите. успех!

WO

27.01.05
09:42

а какво мислите за зареждането с чист протеин и доколко е възможно качването на “чисти” мускули?

10.03.05
20:56

според мен зареждането с чист протеин е добро само ако поемаш “много” вьглехидрати от някьде другаде иначе няма да моиж си праиш тренировките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1