BSN CELLMASS

09.03.09
19:50

Здр на всички на 16 години съм стаж в залата 12 месеца 1 април става 1 година до сега съм пил само протеин и креалкалин на фитмакс  креалкалина го изпих преди 2 седмици или 3 някаде сега брат ми ми донесе от щатите Cellmass na bsn да изчакам ли още да почина или да го почвам веднага ще има ли ефект ако го пия само него защото в момента нямам възможности за други добавки да го съчетая а и да допълня че преди да почна креалкалина имах песъчинки в бъбреците сега нямам проблеми де но от cellmassa може ли да ми се отрази някак си зле ?

09.03.09
21:04

Май не е хубаво веднага да почваш трябва почивка около един месец после пак.Все пак да чуя и по зъпознатите от мене интересно е да видя

09.03.09
21:31

На етикета на BSN CELLMASS пише - CellMass is only intended for use by healthy adults 18 years of age or older.

10.03.09
04:41

казано от amann на 09.03.09, 21:04:

Май не е хубаво веднага да почваш трябва почивка около един месец после пак.Все пак да чуя и по зъпознатите от мене интересно е да видя

извинявам се имам грешка продукта който ще ми носят е truemass протеин и гейнър в 1 има ли проблем да го пия като нямам 18 не е някоя матрица креатинова да кажеш ще ми натовари ли бъбреци едно друго truemass-a

10.03.09
06:29

Truemass-a е гейнера на BSN.

10.03.09
14:12

казано от BadAssNigga на 10.03.09, 04:41:

извинявам се имам грешка продукта който ще ми носят е truemass протеин и гейнър в 1 има ли проблем да го пия като нямам 18 не е някоя матрица креатинова да кажеш ще ми натовари ли бъбреци едно друго truemass-a

Няма проблем да го пиеш. Този гейнър е от най-добрите и тука в Америка го определят за номер едно последните две години наред със станалия вече легенда Muscle Juice 2544 на  Ultimate Nutrition. Смесвай го с мляко и тренирай здраво. Успех!

24.03.09
22:28

Вземай, гейнерът е жесток! ;)

25.03.09
16:10

казано от DRUMEV на 09.03.09, 21:31:

На етикета на BSN CELLMASS пише - CellMass is only intended for use by healthy adults 18 years of age or older.

Западняци разглезени  :P Няма проблем да го пиеш дори и без да имаш 18.Не съм сигурен, но в щатите май всички форми на креатина са “over 18” ???

SP

25.03.09
16:48

там и алкохола е за над 21 год. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1