17.03.09
12:31
AMINO 5100 - 325 табл.- 60лв. или Universal Amino Extreme 2700 350 табл. 80лв. ?? :?
Аминокиселини и гейнър..
Добра ли е комбинацията за покачване на мусколна маса?(чух, че аминокиселините помагат и при травми и затва се спрях на тях(имам болки в китката при натоварване..))
Търся си продукти в рамките на мах 70лв(Амино + Гейн.) и да е възможно най-изгодно(т.е. да имам за повече време надявайки се да има сметка, досега несъм приемал аминокиселини и мисля да пробвам)...
Спрял съм се на Universal Amino Extreme 2700 и Explode Gold Matrix Gainer..
Загледах се и в Olimp Anabolic Amino 5500(можеби зарадид името), незнам кое от 2те да избера или ако мислите, че знаете някое по-добро в рамките на тези пари споделете..
Темата беше редактирана от Пламен на 27.03.09 11:32.
17.03.09
12:51
За 70 лв можеш да вземеш само едни аминокиселини,
за гейнър да не говорим, ако държиш на качеството де.
За момента финансово само за толкова пари мога да си позволя..
Моля някой да помогне конкретно по въпроса, не да ми казва, че за тези пари немога да си взема нищо качествено, това го знам..
Ще се радвам ако има някой, който наистина разбира, и погледне състава на аминокиселините и сподели своето мнение дали ще помогнат за нарастване или каквото може да каже по въпроса..
Добра ли е комбинацията Аминокиселини и гейнър?? и т.н...ь
Благодаря предварително ;-).
Мнението беше редактирано от Пламен на 17.03.09 18:48.
Чул ли си израза “кон с капаци” .........
За толкова пари месце батка, пък и да си вземеш някакви аминокиселини и гейнър, които ще са голяма пръчка и ефекта ще бъде същия какъвто ще е и без тях.
казано от NoXtr3m3 на 17.03.09, 19:11:
Гейнъра на Експлоуд и някакъв по-качествен креатин ще дадат резултати ;)
Като например.. ?
Аз се спирам на аминокиселини, защото чух, че спомагат и за контузии и травми, а аз имам..